Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže Venom, a s njime i svježa franšiza
Nakon godina planiranja spin offa "Super-mana", antijunak "Venom" s novim scenaristom sve je bliže ekranizaciji

Stiže "Venom", a s njime i svježa franšiza

 Nakon razočarenja s trilogijom o Spider-Manu, s Tobeyem Maguireom u glavnoj ulozi, te neosjetno boljeg uspjeha s novim početkom franšize s Andrewom Garfieldom u Čudesnom Spider-manu, Sony se ponovno odlučio za novi početak Spider-manove ekranizacije. 

Konačno, suradnjom Marvela i Sonyja novi Spider-man (Tom Holland) stiže na velike ekrane iduće godine, nakon kratkog pojavljivanja u ovogodišnjem Kapetanu Americi: Građanski rat.

Još u vrijeme Čudesnog Spider-mana studio je pripremao spin off s glavnim likom Venomom, kojeg je originalno trebao režirati Alex Kurtzman. No, kako se odustalo od spomenute franšize Venom nikada nije dobio zeleno svjetlo. Čini se kako se situacija promijenila. 

S novom Spiderman franšizom pokrenuli su se kotačići i za Venoma. Kako izvještava The Hollywood Reporter, spin off je i službeno dobio novog scenarista - Dantea Harpera

Harper će napisati scenarij za film koji će biti početak sasvim nove franšize. Venom neće imati nikakve veze s tekućim Spider-manom, kaže studio, a nakon prvog filma očekuje nas još nastavaka s Venomom kao glavnim junakom. 

Iako još nije određen redatelj Venoma, Avi Arad i Matt Tolmach će producirati film. O samoj radnji filma ništa nije otkriveno, pa čak ni koja verzija Venoma će ugledati svjetlo dana (a kako vjerni obožavatelji stripa znaju, postoji nekoliko transformacija lika kroz Spidemanovog neprijatelja do antijunaka i heroja vlastite priče).

Venom se na velikom platnu pojavio u filmu Sama Raimija iz 2007. godine, nastavku Spider-man 3, i nije dobio odobrenje fanova. Nadajmo se da će nova verzija koju potpisuje Dante Harper iskupiti za sve prethodne greške. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala