Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 5.3.
Večeras iz programa izdvajamo novu zabavnu emisiju "The Voice", napete serije i zanimljive filmove

TV Preporuke dana - Subota 5.3.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.3.

EMISIJE / SERIJE

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:02h
U drugoj emisiji audicija u showu The Voice - Najljepši glas Hrvatske mentori će morati donijeti vrlo teške odluke. Ove sezone postoji mogućnost preuzimanja natjecatelja iz drugog tima, ukoliko njihov mentor više ne želi toga pjevača voditi u iduću fazu natjecanja. Prošle subote tu su opciju već iskoristili mentor Tony i mentorica Indira, a tko će večeras i na koji način, vidjet ćemo u emisiji.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21h
Nakon preseljenja iz Londona u New York, Sherlock Holmes (Jonny Lee Miller) radi s njujorškom policijom u ulozi vanjskog suradnika te analizira mjesta zločina i traži počinitelje. Joan Watson (Lucy Liu) je Holmesova vjerna i trezvena suputnica, koju je zaposlio Holmesov otac kako bi pazila da se njegov sin ne vrati u okrilje droge. Sherlockov prijatelj u policiji i osoba s kojom surađuje u odgonetavanju zločina je kapetan Tobias Gregson (Aidan Quinn), koji ga poziva da mu se pridruži u istrazi provale u kuću i nestankom vlasnice stana.

Vikinzi, HTV 2 u 22:41h
Vikinzi pokreću drugi napad na Pariz. Suočen s kriznom situacijom u gradu, kralj Karlo je prisiljen donijeti tešku odluku. A u Wessexu, Judith također mora donijeti nimalo laku odluku.

FILMOVI

Seks i grad 2, Doma TV u 20h
Četiri omiljene cure iz najseksi grada na svijetu vraćaju se u novoj pustolovini! Riječ je, naravno, o Carrie, Samanthi, Charlotte i Mirandi koje će se nakon pune dvije godine ponovno susresti i doživjeti najveću avanturu svojih života do sada.

Majstori iluzije, RTL u 20h
Četvero darovitih iluzionista zadivljuju javnost nizom hrabro i originalno izvedenih pljački sa skrivenim planom zbog kojeg FBI i Interpol sa strepnjom pokušaju pogoditi njihov sljedeći potez u napetom filmu redatelja Louisa Leterriera (Sudar titana).

Ulovi Smarta, Doma TV u 22:30h
Sjedište američke špijunske organizacije, CONTROL, napadnuto je i počinitelji su se domogli identiteta svih tajnih agenata. Šefu agencije ostaje samo jedna opcija, unaprijediti mladog i smotanog analitičara, Maxwella Smarta, u agenta. Njegov novi identitet je Agent 86 i on će učiniti sve kako bi se zaustavio zlu organizaciju KAOS i njihove planove osvajanja svijeta.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala