Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvjezdice: Petero kandidata oduševilo svojim izvedbama
U jučerašnjoj emisiji je čak petero mladih pjevača dobilo svih pet glasova žirija

Zvjezdice: Petero kandidata oduševilo svojim izvedbama

 
Foto: RTL
 
U posljednjoj je emisiji čak petero mladih pjevača dobilo svih pet glasova žirija Zvjezdica i svi su oni zasluženo prošli dalje. 
 
Devetogodišnja Nika Uzelac svojom je izvedbom pjesme Lako je sve grupe Femminem osvojila žiri na prvu, a pozitivni komentari nisu izostali. "Stvarno dobro da su te prijavili oni koji su te čuli“, komentirala je Alka Vuica Nikin nastup.
 
"Iz tebe izlazi uragan, a ne glas. Jako moćno, naježio sam se“, dodao je Luka Nižetić, a Vanna dodala: "Imaš impresivno snažan glas. S obzirom na to da te mi vidimo u finalu, nemoj pogriješiti u odabiru pjesme. Imaš i krasan falset, a nakon bure si Aladina vratila u bocu“
 
 
 
14-godišnji Rafael Santaleza iz Rapca čarobnim glasom predstavio se žiriju Oskarom nagrađenom pjesmom Sama Smitha iz posljednjeg filma o tajnom agentu Jamesu Bondu Writings on the Wall.
 
Baš poput Bonda, Rafael je sredio svih pet članova žirija i zasluženo zaradio svih pet stolica. "Začudno si zreo pjevač i želja je u tebi toliko jaka da ti skoro mikrofon ni ne treba. Odlično", komenitrala je Rafaelov nastup Vanna.
 
"Ja sam pola pjesme proveo s rukom u zraku kao Kip slobode. Impresionirao si me. Bilo je toliko kvalitetnih stvari koje si nam pokazao. Ti silni prijelazi, nijanse, zatvoreni tonovi, falseti, ma ti si demonstrirao sve najljepše što pjevanje sadrži! Ne uvijek besprijekorno, ali potpisujem - ti ćeš biti pjevač“, kazao je oduševljeno maestro Šljivac, a riječima hvale njegov su nastup pozdravili i ostali članovi žirija.
 
"Ovo si otpjevao potpuno drugačije od Sama Smitha, što je veliki plus. Interpretacija je bila potpuna. Savršen si materijal od kojeg se može napraviti savršen, ali baš savršen pjevač i vrhunski interpreta“, komentirao je Luka, a Alka zaključila priču o sjajnom nastupu riječima: "Ja se usuđujem reći da si u ovoj sezoni za mene najbolji do sada".
 
 
Mala čarobnica Gita Petrina svojim je štapićem začarala žiri i za svoj nastup dobila svih pet glasova. Devetogodišnja Šibenčanka predstavila se pjesmom Bibbidi-bobbidi-boo iz Disneyeva crtanog filma Pepeljuga i, baš kao što je dobra vila pomoću čarobne prašine začarala bundevu, miševe i konje, tako je i malena Gita začarala Vannu, Alku, Zdravka, Enisa i Luku.
 
Ja sam se podigla još dok si recitirala jer sam željela pogledati predstavu. Rekla sam ti da volim Disneyland i bajke i sve, mala Alka još uvijek čuči u meni“, kazala je Alka Vuica i otkrila da, ne samo što je bila na ručku u Disneyevu dvorcu, nego bi svoju adresu rado zamijenila onom u najčarobnijem mjestu na svijetu.
 
Nemam nikakvu zamjerku, odlično si sve napravila, cijela priča je bila apsolutno dočarana. Nemam ti što za prigovoriti“, kazala je Vanna s kojom se složio i Enis Bešlagić.
„Potpuno si opravdala sve i zaista je bilo lijepo. Sve si prikazala kako treba“, kazao je Enis.
 
 
Marco Andrea Contini ima dvanaest godina i dolazi iz Višnjevca. S obzirom na to da je odrastao u glazbenoj obitelj, ne čudi što mu je glazba velika ljubav.
Njegov otac voli filmsku glazbu pa je uz njega Marco počeo slušati Johna Williamsa, a kasnije je zavolio i glazbu Lewisa Armstronga, Michaela Bubblea i Toše Proeskog. Omiljeni bendovi su mu Dubioza kolektiv i Queen, a po uzoru na majku, počeo je nastupati i u operama. Član je opernog zbora Zumbići i već je nastupao u osječkom HNK-u, u operi Tosca. Žiri je oduševio svojim talentom i estetikom pjevanja.
 
 
Ela Jerković je na najljepši mogući način zaokružila glazbenu priču druge epizode nove sezone. Njezina je izvedba Carusa Lare Fabian zasluženo dobila svih pet stolica.
 „Tako si lijepo kontrolirala glas i emociju, sve je bilo puno mjere, doze, sve je taman“, komentirao je Elin nastup Luka Nižetić.
 
Uvijek slušam muškarce kako pjevaju ovu pjesmu, nisam nikad čula ženu. Ovo je fantastično, toliko je nježno, drugačije, posebno, totalno si interpretirala pjesmu na svoj način. To me oduševilo“, komentirala je Alka Vuica izvedbu petnaestogodišnjakinje iz Žrnovnice kraj Splita.
 
Kod tebe smo dignuli kriterije na najvišu moguću razinu, tamo do plafona. Ja od tebe očekujem još više, ali bez kontrole, ne proračunato nego samo iskreno. Nemoj imati sve pod kontrolom. Sad si bila besprijekorna, ali ja želim više jer znam da to možeš“, kazao je maestro Šljivac.
 
 
Uz Gitu Petrinu, Rafaela Santalezu, Marca Andrea Continija, Niku Uzelac i Elu Jerković koji su oduševili žiri, u emisiji su nastupili i Jakov Bjelac, Karla Ivanetić, Gabrijela Caktaš, Marina Mutabdžić i Franka Blagus. Petero posljednjih na žalost nisu prošli u daljnje natjecanje.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala