Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nicole Scherzinger u TV remakeu Prljavog plesa
Glumačka postava obrade popularnog plesnog klasika polako se popunjava, a uskoro počinje snimanje

Nicole Scherzinger u TV remakeu "Prljavog plesa"

Film Prljavi ples koji je glazbom, plesom i životnom pričom o ljubavi i klasnim razlikama modernog doba osvojio mnoge generacije vraća se u TV verziji 21. stoljeća.

Remake ovog poznatog plesnog klasika, snimat će se u produkciji ABC televizijske kuće, a u ulozi Baby koja je proslavila glumicu Jennifer Grey gledat ćemo dvadesetogodišnju Abigail Breslin. Colt Prattes dobio je ulogu Johnnyja kojega je u originalu utjelovio legendarni Patrick Swayze

Najnovija vijest vezana uz ovaj projekt koja je oduševila mnoge, je da je ulogu Penny Johnson dobila talentirana pjevačica i glumica Nicole Scherzinger. Nicole je ovu vijest podijelila s obožavateljima putem društvenih mreža, te najavila kako je pred njom velika odgovornost za koju se treba dobro pripremiti. 

Ovu ulogu koja zahtjeva dobru plesnu vještinu u originalnoj verziji je igrala Cynthia Rhodes, a uloga je plesno izuzetno zahtjevna zbog činjenice da je Penny za razliku od Baby ipak plesačica sa znanjem i iskustvom. Nakon što neplanirano ostane trudna, spletom okolnosti Baby dolazi na njezino mjesto.

Scherzinger je već više puta pokazala svoje plesne i glumačke sposobnosti u mjuziklu Mačke, a sa svojim je plesnim partnerom pobijedila u američkom zabavnom showu Dancing with the Stars (Ples sa zvijezdama).
 
Film će režirati Wayne Blair koji je zaslužan i za scenarij koji je napravio u suradnji s Jessicom Sharzer, a datum premijere za sada nije poznat. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala