Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro počinje snimanje dugoočekivanog High School Musical 4
Disney je četvrti film popularne tinejdžerske franšize najavio još 2009. godine

Uskoro počinje snimanje dugoočekivanog "High School Musical 4"

Disney Channel donosi nam i četvrti film popularnog, ali već pomalo zaboravljenog srednjoškolskog mjuzikla High School Musical. Kako donosi magazin The Wrap započele su audicije za glumačku postavu najnovijeg nastavka jednog od najuspješnijeg filma za tinejdžere iz originalne Disneyjeve produkcije. 

Ova globalna senzacija započela je 2006. godine, a najnoviji film koji će svoje snimanje započeti s odmakom od deset godina upoznat će nas s novom generacijom srednjoškolaca i suprostavljenih timova East High Wildcatsa i West High Knightsa.  
 
 
Priča o ljubavi između frontmena košarkašnog tima Troya Boltona (Zac Efron) i stidljive Gabriele Montez (Vanessa A. Hudgens) koje je spojilo božićno natjecanje u karaoka pjevanju definitivno je bila pun pogodak.
 
Ako se uz to pridoda odlična glazba nije ni čudo što je već prvi film osim brojnih gledatelja osvojio i struku koja mu je dodijelila niz nagrada, uključujući Emmyje za najbolji program za djecu, izvanrednu scenografiju, casting, režiju, glazbu i stihove, a nakon tog uspjeha sljedeća dva nastavka snimljena su u roku samo dvije godine. I ovaj je film trebao slijediti taj trend i ugledati svijetlo dana još 2009. godine, a onda je na neko vrijeme pao u zaborav.
 
 
Budući da su svi dosadašnji nastavci snimljeni s istom glumačkom postavom i radnja se nastavljala na prvi film, bit će zanimljivo vidjeti kakav će razvoj priče i likova donijeti najnoviji film te može li nastaviti uspješan niz koji je ova franšiza postigla do sada.
 
U uspjeh projekta najviše vjeruje predsjednik Disneya Gary Marsh koji je siguran da će ovaj film osvojiti nove generacije i proslaviti neke nove mlade zvijezde kao što je prije deset godina popularizirao Zaca Efrona i Vanessu Hudgens. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala