Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Predator i Alien: Covenant dobili službene datume izlaska
20th Century Fox jučer je otkrio kada možemo očekivati željno iščekivane nastavke Predatora i Aliena

"Predator" i "Alien: Covenant" dobili službene datume izlaska

20th Century Fox jučer je objavio nekolicinu datuma određenih za izlazak filmova iz njihove produkcije. Među najzanimljivijim objavama istaknuli su se veliki filmovi o čudovištima - Alien: Covenant i Predator.

Alien: Covenant je prvi na redu sa datumom izlaska 4. kolovoz 2017., kada će se u kinima naći Pitch Perfect 3 i animirani Blazing Samurai, koji su usmjereni na drugačiju publiku pa Alien za sada nema konkurenciju. Nastavak Prometeja, drugi film u trilogiji koja nas vodi do događaja u filmu Alien, navodno će se događati 10 godina nakon onoga što smo vidjeli u Prometeju, a bavit će se posadom broda Covenant u potrazi za udaljenim planetom, koja nailazi na "savršeni" planet sa jedinim stanovnikom - Davidom (Michael Fassbender).

Što se tiče Predatora, željno iščekivani nastavak istoimenog filma iz 1987. prema scenariju Shanea Blacka i Freda Dekkera, pod Blackovom redateljskom palicom, u kinima će se naći 2. ožujka 2018. godine. Osim zanimljivog scenarističkog dvojca i nedavno objavljenog prvog postera, nikakve daljnje informacije o Predatoru nisu poznate. Producent John Davis jedino je rekao kako planiraju "ponovno oživjeti franšizu".

Od ostalih zanimljivosti u Foxovom rasporedu svakako je i izostanak Gambita, koji se u kinima trebao naći 7. listopada ove godine. Navodno je glavni glumac Channing Tatum imao nekih problema vezano uz budžet, zatim je produkciju napustio redatelj Rupert Wyatt, kojeg je nakon nekoliko mjeseci zamijenio Doug Liman, tako da ne čudi micanje Gambita iz rasporeda. Jedini je problem taj što nije dobio novi datum, tako da je pitanje koja mu je sudbina.

Fox je također promijenio datum izlaska filma Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children sa Evom Green u glavnoj ulozi. Film je trebao izaći prije Božića no prosinačka konkurencija sa filmovima poput Star War: The Rouge One i Assassin's Creed otjerala je fantastičnu avanturu redatelja Tima Burtona, tako da je za novi datum određen 30. rujna ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala