Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uzbudljiva večer The Voicea u prvoj emisiji dvoboja
Dvoje natjecatelja, Rino Petrović i Stephany Žužić, u prvoj emisiji dvoboja promijenilo timove

Uzbudljiva večer "The Voicea" u prvoj emisiji dvoboja

Foto: HRT

 The Voice – Najljepši glas Hrvatske zakoračio je u drugu fazu natjecanja, prvu emisiju dvoboja. Energičnom izvedbom pjesme "I love rock 'n' roll" Joan Jett mentori showa otvorili su večerašnju emisiju. 

U dvobojima mentori po dvoje natjecatelja spajaju u duet, a nakon izvedbe odlučuju koga vode u daljnje natjecanje. Odluku im je, ipak, olakšavala ovogodišnja novost u natjecanju – mogućnost preuzimanja natjecatelja koji ne prođe. Upravo preuzimanja večeras su spasila dvoje natjecatelja – Rina Petrovića i Stephany Žužić koji su tako promijenili i mentorski tim s kojim nastavljaju natjecanje.
 
Večeras su nastupila po dva para mentora Jacquesa Houdeka i Tonyja Cetinskog te po jedan par Indire Levak i Ivana Dečaka. 
 
Energičnom izvedbom Zuccherove pjesme "Baila morena" mentore su rasplesali Kristina Krolo i Rino Petrović koji su podignuli publiku na noge i otvorili dvoboje. Nakon što je voditeljica Iva Šulentić objavila da Rino više nije u Jacquesovu timu Tony je odmah preuzeo Rina u svoj tim. "Zvijezda je za mene osoba koja svoju popularnost uspije iskoristiti da pomogne drugima. Ti imaš te osobine, najizraženije od svih ove godine", objasnio je Tony svoju odluku. 
 
 
Dvije naizgled povučene i krhke djevojke, Ana Bustruc i Matea Dujmović iz Tonyjeva tima, u dvoboju su izvele pjesmu "It must have been love". Tony je u daljnje natjecanje poveo Mateu.
Ivanov se tim, Mirna Ružić i Tajana Turković, predstavio izvedbom pjesme "Foolish games". Ivan je istaknuo da je uživao u svakoj probi s ovim dvjema pjevačicama, no odabrao je u iduću fazu natjecanja voditi Mirnu.
 
 
Za prvi nastup svojega tima u dvobojima Inidira je izabrala Milana Pršu i Eni Jurišić. Izveli su pjesmu Sama Smitha "Like I can", a u dalje natjecanje vodi Eni s kojom ju je, kako kaže, spojila sudbina.
Idući duet je bio Ane Androić Knežević i Brune Banfića. Ovaj neobičan par u dvoboju je nastupio Gibonnijevom pjesmom "Anđeo u tebi", a unatoč teškoj odluci Tony je u daljnje natjecanje poveo Anu. 
 
 
Najavljujući posljednji par emisije mentor Jacques je rekao da je spojio princezu i princa svojega tima – Stefany Žužić i Alena Đurasa. U pravom pop dvoboju dvoje mladih pjevača izvelo je pjesmu Sama Smitha "Lay me down".
Jacques je odlučio da u njegovu timu ostaje Alen, a Stefany je, kako je i najavila, preuzela Indira. Jacquesovoj sreći nije bilo kraja, to više jer su iz oba njegova večerašnja para mentori preuzeli natjecatelje.
 
Budući da su Tony i Indira iskoristili svoje pravo za preuzimanje, u preostalim dvjema emisijama dvoboja to pravo ostalo je Jacquesu i Ivanu.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala