Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Legendarni pisac i redatelj Star Trek filmova pridružio se novoj seriji
Pod vodstvom Bryana Fullera Nicholas Meyer se priključio kao pisac novoj seriji "Zvjezdanih staza"

Legendarni pisac i redatelj "Star Trek" filmova pridružio se novoj seriji

 Nova serija Zvjezdanih staza u svoje redove dovela je legendu ove dugovječne televizijske i filmske franšize - Nicholasa Meyera

Star Trek je dobio novi dah života na malim ekranima s Alexom Kurtzmanom, scenaristom Zvjezdanih staza i Zvjezdanih staza: U tami, koji je bio ključan za stvaranje nove serije i koji će je producirati. S Kutzmanom i Bryanom Fullerom, showrunnerom novog Star Treka, fanovi omiljene SF franšize su do sada imali izvanredne i omiljene pisce na čelu novog projekta. 

Bryan Fuller, kao što je poznato vjernim obožavateljima, dio svoje karijere je proveo kao scenarist na serijama Voyager i Deep Space 9 i dugogodišnji je obožavatelj franšize koji je u nekoliko navrata iskazao svoju želju ponovno raditi na Zvjezdanim stazama. 

Priključenje još jednog člana s dugim Star Trek pedigreom obećava odličan početak nove serije. Nicholas Meyer mnogima je poznat kao osoba koja je spasila franšizu od kraha nakon neuspješnog prvog filma. Meyer je režirao Khanov bijes, mnogima još i danas najbolji film franšize, a zaslužan je i za scenarij filma iako službeno ne potpisuje scenarij. U suradnji potpisuje i scenarij za IV. (Putovanje kući) ali i VI. film Zvjezdanih staza (Neotkrivena zemlja) kojeg je i režirao. 

O Meyeru Bryan Fuller je rekao sljedeće: "Nicholas Meyer je trčao za Kirkom i Khanom oko Mutara maglice i oko plamena Genesisa, spasio je kitove s Enterpriseom i njegovom posadom te vodio rat i sklapao mir između Klingonaca i Federacije. Uzbuđeni smo najaviti da se jedan od najboljih pripovjedača Zvjezdanih staza hrabro vraća. Nicholas Meyer teleportirat će se na u postavu novog broda Zvjezdanih staza. "

Jedna od najdugovječnijih franšiza svoju će premijeru s novom serijom imati u siječnju 2017. godine, na CBS-u. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala