Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 27.2.
Subotnju večer provedite pred malim ekranima uz zabavne emisije i serije te napete filmove

TV Preporuke dana - Subota 27.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27.2.

EMISIJE / SERIJE

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:02h
Koliko god napete bile emisije audicija, prva sezona showa The Voice - Najljepši glas Hrvatske pokazala je da uzbuđenje i emocije rastu u fazama dvoboja. Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak suprotstavljaju po dvoje natjecatelja iz svoje ekipe u pet parova koji pjevaju u duetu, a odmah nakon izvedbe mentor mora izabrati tko iz natjecateljskog para nastavlja natjecanje. No, trenutak izbora mentora u drugoj sezoni nije i konačni izbor prolaska u natjecanje budući da mentori mogu preuzimati natjecatelje koji ne prođu. Tijekom dvoboja svaki mentor može preuzeti samo jednog natjecatelja. Ako ih više odabere istog natjecatelja, o izboru mentora odlučuje natjecatelj.

Uvod u anatomiju, RTL 2 u 22:45h
Nakon katastrofalne oluje, doktori Grey Sloan Memoriala pokušavaju zbrinuti sve žrtve, ali im se Hitna jako brzo puni i ne stižu brinuti o svim pacijentima. Richard ostaje bez svijesti nakon što je u podrumu preživio strujni udar. Shane ga odlazi pronaći, ali se u pokušaju otimanja operacije potpuno zanese i zaboravi na kolegu. Heather je ugledala Richarda i otišla mu pomoći, ali i nju je udarila struja. Nakon nekoliko sati otkrili su ih kako nepomično leže na podu i izvukli ih iz podruma te ih pokušavaju reanimirati.

Zlatni dečko, Doma TV u 23:20h
Drama je o meteorskom usponu ambicioznog policajca Waltera Williama Clarka Jr.-a, koji će jednog dana postati najmlađi načelnik u povijesti njujorške policije, kao i o visokoj osobnoj i profesionalnoj cijeni koju će za to morati platiti. U prvoj epizodi Clark se tijekom intervjua o svojoj karijeri prisjeća epskog putovanja od detektiva Ubojstava do najmlađeg načelnika u povijesti njujorške policije.

FILMOVI

Ledeno doba 4: Zemlja se trese, RTL u 20h
Jedan od najomiljenijih filmskih trojaca, Manny, Diego i Sid iz ledenog doba, kreću na najveću avanturu nakon što kataklizma odvoji cijeli kontinent. Razdvojeni od ostatka krda, plove na ledenoj santi koja ih odnese na epsko putovanje morem. Manny i ekipa suočeni su s dosad neviđenim izazovima da postanu junaci i izvedu nemoguće, dok susreću egzotična morska stvorenja, istražuju vrli novi svijet i bore se s okrutnim gusarima. Scratov ponovni susret s njegovim ljubljenim, ali ukletim, žirom katapultira ga onamo gdje nijedna prapovijesna vjeverica dosad nije kročila.

Bitka za Pacifik, Nova TV u 20:45h
Izvanzemljska prijetnja svijetu došla je iz dubina Pacifika, iz rasjekline iz­među dviju tektonskih ploča, iz portala između dimenzija. Da bi se obranili od čudovišta, čelnici velikih sila su se ujedinili i stvorili vlastita čudovišta - rođen je program Jäger (jeger, njemački: lovac)…  koji će nakon prvotnih uspjeha doći na rub propasti, zajedno sa cijelim svijetom.

Elitni ubojice, HTV 1 u 21:39h
Umirovljeni član britanskih elitnih postrojbi prisiljen je ponovno krenuti u akciju kad zarobe njegovog mentora. Ima samo jednu misiju, ubiti trojicu ubojica čije poteze vuče njihov prepredeni vođa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala