Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hloverka štiti korupciju!
Dok Latin proziva urednicu, priča se kako Hrga postaje savjetnica Vanje Sutlića

"Hloverka štiti korupciju!"

Nove optužbe pristižu na račun urednice Informativnog programa HTV-a, i to opet iz usta Denisa Latina, jednog od rijetkih novinara koji svoju šeficu vrlo često proziva. Nakon što mu je zbog gostovanja novinara Gordana Malića u "Latinici" skinula 30 posto s plaće, medijima je rekao kako nema namjeru otići s HRT-a, jer je "mnogo onih koji bi trebali otići prije njega".

"Ako urednica zabranjuje nastup novinaru koji se bavi istraživanjem mafije, i to obrazlaže time da je on britanski špijun, onda je jasno na čiju se stranu urednica stavila. Hloverka štiti korupciju i zabranjuje slobodu govora", rekao je Jutarnjem listu Denis Latin, koji nije htio komentirati novonastalu situaciju s Mislavom Bagom.

Brojne Bagine kolege, ali ne i Latin, uključile su se naime u akciju na popularnom internetskom servisu Facebook kojom poznatog HTV-ovog novinara pokušavaju nagovoriti da ostane u redovima državne televizije. Time se, navodno, vrlo predano bavi i Hloverka Novak-Srzić, za koju doznajemo kako je odlučna u namjeri da Mislav Bago ostane u njezinom Informativnom programu.

I Mirjanu Hrgu ovih dana opet povezuju s HRT-om - nekoliko dana nakon što je najavila kako s Novom TV sporazumno prekida ugovor, pojavile su se brojne verzije budućnosti njezine karijere. Dok neki kažu kako joj je Hloverka Novak-Srzić, inače njezina dugogodišnja prijateljica, ponudila mjesto urednice i voditeljice talk showa "Otvoreno", neki mediji pišu kako je "već sigurno" da će postati savjetnica ravnatelja HRT-a Vanje Sutlića.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala