Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kronike Shannara - Premijerno na AXN Adriji od 16. ožujka
Fantastičan serijal koji je osvojio fantasy fanove diljem svijeta stiže na naše male ekrane

"Kronike Shannara" - Premijerno na AXN Adriji od 16. ožujka

Fantastičan serijal Kronike Shannara doživjet će regionalnu televizijsku premijeru na AXN Adriji u srijedu, 16. ožujka u 21 sat. Prva sezona serije koja je već osvojila fantasy fanove diljem svijeta u našu regiju dolazi kao jedan od najjačih televizijskih naslova ove godine. Odmah nakon svjetske premijere u siječnju zauzela je prvo mjesto najpopularnijih TV showa na glasovitom IMDb-u.

Tisuće godina nakon uništenja naše civilizacije planet Zemlja je podjeljena u Četiri zemlje čiji stanovnici su mješavina rasa koja uključuje vilenjake, patuljke, trolove, gnomove i ljude. U središtu je obitelj Shannara čiji su potomci ojačani magičnim moćima i čije avanture neprestano mjenjaju budućnost svijeta. Kako se priča odmotava saznaje se da mračne sile, za koje se vjerovalo da su poražene, počinju ugrožavati svijet.

Amberle (Poppy Drayton) je mlada vilenjačka princeza, prva djevojka u Izabranima, tajnom društvu posvećenom obrani Ellcryja. Wil (Austin Butler) je polu-čovjek, polu-vilenjak koji saznaje da je zadnji potomak obitelji Shannara te da ima sposobnost kontrolirati bezvremensku i moćnu magiju. Eretria (Ivana Baquero) je lutalica iz rase ljudi, koja je bijeg iz svoje bande našla u susretu s Amberle i Wilom. Njih troje shvaćaju da samo oni imaju moć zaustaviti zlo koje nadolazi, ali da moraju sklopiti teško savezništvo.

Uz njih je i Allanon (Manu Bennett), posljednji Druid, član drevnog reda zaštitnika čiji članovi žive stoljećima koristeći magiju. Kada Ellcryji počnu umirati, a demonske sile zaprijete uništenjem svijeta na njega će past zadatak slaganja neobičnog savezništva Wila, Amberle i Eretrie.

Kronike Shannara nastale su po uzoru na istoimenu knjigu Terryja Brooksa. Autori i izvršni producenti su Alfred Gough i Miles Millar (radili su na seriji Smallville), dok se kao još jedan izvršni producent pojavljuje Jon Favreau (režiser dva nastavka Iron Mana). U ostalim ulogama se pojavljuju Aaron Jakubenko (kao Ander) te John Rhys Davies (kao Eventine). Serija je snimana na Novom Zelandu.

Prva od deset epizoda početne sezone bit će emitirana u srijedu, 16. ožujka u 21:00 na AXN Adriji. Ostale epizode bit će emitirane u istom tjednom terminu – srijedom u 21 sat.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala