Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veliki povratak Disneyeve bajke Pete i zmaj
Prvi trailer za reboot Disneyevog filma o dječaku Peteu i njegovom zmaju nagovještava epski spektakl klasične bajke

Veliki povratak Disneyeve bajke "Pete i zmaj"

Davne 1977. godine Disney je svijetu predstavio dječaka Petea, njegovog zmaja i priču o njihovih avanturama. Ova klasična bajka pod nazivom Pete i zmaj (Pete's Dragon) stiže u novom izdanju, a ovaj puta iz Disneya najavljuju pravi spektakl.

Petea iz prvoga filma znamo kao nesretnog devetogodišnjaka koji bježi od okrutnih roditelja u mali ribarski grad u Maineu u pratnji svog čarobnog prijatelja, nacrtanog, ponekad nevidljivog zmaja Elliotta. Ovaj neobičan dvojac dolazi do svjetionika gdje upoznaje ljubaznu čuvaricu Noru koja tamo živi sa ocem. Oni udomljuju Petea i nestašnog zmaja koji stalno stvara probleme. Elliott zapne za oko trgovcima nečasnih namjera koji žele zaraditi na čudesnom zmaju te ga otimaju. Početak je to Peterove misije spašavanja najboljeg prijatelja.
 
 
Prvi trailer za reboot filma Pete i zmaj nagoviješta da se priča malo promijenila od one već poznate. U novome filmu Pete je također siroče, koji je šest godina odrastao u šumi bez ikakve ljudske interakcije, samo pod zaštitom svog zmaja Eliotta. Ta je priča toliko nevjerojatna za dvoje čuvara šume, Grace i njezinog oca da će učiniti sve da otkriju pravu istinu i pokušaju pomoći dječaku. Iako se još ne zna kakav će ova priča imati kraj, poznavajući Disney vjerujemo da će biti baš onakav kakav priželjkujemo.
 
Film je režirao David Lowery koji je zaslužan i za scenarij koji je napravio u suradnji s Tobyjem Halbrooksom, a u glavnim ulogama gledat ćemo Oakesa Fegleya u ulozi dječaka Petea, Bryce Dallas Howard kao Grace, a Roberta Redforda kao njezinog oca. 
 
Pete i zmaj svoju će premijeru imati 12. kolovoza

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala