Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Snimanje filma Ono započinje ove godine
Nakon odlaska Caryja Fukunage "Ono" nastavlja s novim argentinskim redateljem Andyjem Muschiettijem

Snimanje filma "Ono" započinje ove godine

 Cary Fukunaga (Pravi detektiv) odustao je od režiranja filmske adaptacije kultnog romana Ono Stephena Kinga u svibnju prošle godine. Razmirice oko budžeta i razlike u kreativnim idejama koje je Fukunaga imao s producentskom kućom New Line dovele su argentinskog redatelja na režisersku stolicu. 

Andrés Muschietti veliku svjetsku premijeru imao je 2014. godine sa svojim filmom strave Mama, koji je privukao pažnju i kritike i publike. Kao komercijalni uspjeh film je u kino dvorane privukao mnoge obožavatelje horora, no nisu svi kritičari jednoglasno hvalili ovaj uradak. 
 
S novim redateljem za kormilom filma, Ono će nastaviti s produkcijom ove godine, a producent Roy Lee je u razgovoru s novinarima Collidera otkrio kako planiraju započeti snimanje prvog filma tijekom ove godine. Scenarij koji su pripremili Fukunaga i Will Poulter još jednom je preradio Muschietti s Garyjem Dobermanom. 
Posljednje preprave scenarija, kako poručuje producent, tiču se samo usklađivanja s budžetom koji je film dobio, a priča će ostati vjerna izvornom materijalu.
Lee je otkrio i kako će u SAD-u film imati oznaku R, što za publiku znači da će film biti pravi horor sa sadržajem namjenjenim odrasloj publici. 

Još uvijek se drže prvotnog plana da se film snimi u dva nastavka. Prvi film će predstaviti neobičnu priču o odrastanju. Pratit će grupu djece u mirnom gradiću koja postanu plijen sablasnog bića u obliku klauna Pennywisea. Drugi nastavak bi trebao zaključiti ovu stravičnu priču kada se Ono ponovno pojavi, ali ovog puta ta djeca su odrasla i žestoko se razračunavaju sa zlim bićem.
 
Nadamo se kako će ova promjena redatelja biti i posljednja prepreka filmu kojeg mnogi obožavatelji žele vidjeti u modernom ruhu. Štoviše, nadajmo se i kako pitanja budžeta, zbog kojih se događaju preinake scenarija, neće naškoditi finalnom izgledu filma. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala