Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odobrena 2. sezona Vinila nakon samo jedne epizode
Rock'n'roll seriju smještenu u 70-te zajednički su stvorili Mick Jagger, Martin Scorsese i Terence Howard

Odobrena 2. sezona "Vinila" nakon samo jedne epizode

Samo nekoliko dana nakon što je prikazana prva epizoda serije Vinil, HBO je odlučio obnoviti seriju i za drugu sezonu, objavili su jučer putem službenog priopćenja. Rock'n'roll seriju smještenu u 1970-te zajednički su stvorili Martin Scorsese, Mick Jagger i Terence Winter te je bila jedna od iščekivanijih novih serija ove godine.

Premijernu dvosatnu epizodu režirao je Scorsese, a HBO ju je prikazao u nedjelju, 14. veljače. Nažalost, gledanost i nije bila baš zavidna. Čak štoviše, epizodu je gledalo tek 764 tisuće ljudi, što je najmanja brojka u odnosu na druge HBO serije. Uz to, kritičari su svi imali nekakve mlake recenzije iako ih je dosta napomenulo kako serija ima potencijala.

No, bez obzira na brojke, odobravanje druge sezone Vinila nimalo ne začuđuje jer HBO polako ostaje bez svojih originalnih serija. Igra prijestolja još je aktualna, ali sudbina Pravog detektiva je upitna, Leftovers se spremaju za kraj, dok je Carstvo poroka je već završilo. Uskoro bi trebali početi prikazivati seriju Westworld, koja se nalazi u nekim produkcijskim problemima pa je upitno kada će doći na red.

U Vinilu glavnu ulogu ima Bobby Cannavale. On je Richie Finestra, predsjednik diskografske kuće koji pokušava ne samo spasiti svoju tvrtku već i svoju dušu, bez da uništi sve druge na svome putu. U prvoj sezoni Vinila također glume Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, P.J. Byrne, J.C. MacKenzie, Birgitte Hjort Sørensen, Juno Temple, Jack Quaid, James Jagger i Paul Ben-Victor.

Vinil se na našem HBO kanalu prikazuje nedjeljom u 3 ujutro te ponedjeljkom u 20h.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    Mandrak mandrak @ 19.2.2016. 14:23
    ... sve mi se čini kao Retro poslastica koju bum kušal ovaj vikend .... nakon gledanja opservacija doživljenog ... 😊😊😊👍👍👍
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala