Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što je otkrio Deadpool?
Prvi vikend prikazivanja Marvelov je antijunak probio rekorde na kino blagajnama zaradivši 260 milijuna diljem svijeta

Što je otkrio "Deadpool"?

Deadpool, Marvelov antijunak, čiji je film sa prikazivanjem krenuo prije nekoliko dana, već sada iznenađuje sa nevjerojatnim uspjehom. 20th Century Fox je film snimio sa budžetom od 58 milijuna dolara, a prvi im je vikend prikazivanja donio vrtoglavih 135 milijuna dolara u SAD-u te još 125 milijuna diljem svijeta i tako ga stavio na prvo mjesto filmova označenih sa "R" na kojem se do sada nalazio film Matrix reloaded.

Deadpoolov uspjeh je ponovno pokrenuo karijeru glavnog glumca Ryana Reynoldsa, koji je nekoć bio hollywoodska zvijezda u usponu, ali su ga filmovi poput Green Lanterna i R.I.P.D. okrenuli na silaznu putanju. Deadpool ga je vratio u igru tako da se sada već očekuje i nastavak.

Upozorenje: nastavak članka otkriva detalje iz filma Deadpool.

Nastavak smo već najavili i prije nego je film krenuo sa prikazivanjem, a sada je stigla i potvrda. Ne samo to, nego smo dobili i neke detalje vezano uz daljnju priču. Nakon odjavne špice filma dočekala nas je kratka scena u kojoj nam je Deadpool otkrio kako će se u nastavku naći X-Men naziva Cable.

"Oh. Mogu vam reći jednu stvar, ali je to tajna. Nastavak? Bit će Cable. Super lik. Bionička ruka, putovanje kroz vrijeme! Još nemamo pojma koga ćemo odabrati za ulogu, ali može biti bilo tko. Samo trebamo velikog tipa sa ravnom glavom. Mel Gibson, Dolph Lundgren, Kiera Knightley? Ona ima raspon - tko zna? Velika tajna, shhhh.", rekao je na kraju Deadpool.

Ako niste upoznati sa Marvelovim likovima Cable je mutant Nathan Summers, sin Cyclopsa i klona Jean Grey. Kao dijete je zaražen smrtonosnim tehno-organskim virusom. Kako su bili svjesni da na Zemlji neće naći lijek, odlučili su poslati ga u daleku budućnost kako bi dobio odgovarajuću njegu.

Vijest o njegovom pojavljivanju u nastavku ne iznenađuje jer su Cable i Deadpool dosta povezani na stripovskoj razini, a i redatelj Tim Miller te sam Reynolds višekratno su spomenuli kako bi željeli uključiti lik Cablea u naredni film. To je sve što su nam za sada otkrili tako da još ne znamo kada bismo mogli očekivati nastavak.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala