Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sretan dan zaljubljenih!
Valentinovo, najromantičniji dan u godini provedite uz nazamjenjive i klasične filmove o ljubavi

Sretan dan zaljubljenih!

 Ukoliko vam ove godine izbor u kino dvoranama ili na televizijskim ekranima nije bio dovoljan da vas uvuče u romantično raspoloženje, posavjetujte se s ovom listom ljubavnih filmova i sigurno nećete pogriješiti. Valentinovo, dan romase, romantičnih komedija i televizijskih drama provedite uz nezaboravne ljubavne klasike. 

Hi-Fi High Fidelity (2000) 

Rob (John Cusack) je prešao tridesetu i vlasnik je prodavaonice ploča. S prodavačima Dickom (Tod Louiso) i Barryjem (Jack Black) provodi dane u raspravama o glazbi i o životu. Kada ga napusti njegova dugogodišnja djevojka Laura (Iben Hjejle) kreće preispitivati svoje propale veze iz prošlosti.

U dobru i zlu Silver Linings Playbook (2012) 

Pat Solatano (Bradley Cooper) je izgubio sve, kuću, suprugu i posao. Nakon 8 mjeseci u psihijatrijskoj klinici vratio se živjeti s roditeljima da bi upoznao misterioznu djevojku Tiffany (Jennifer Lawrence) jednako problematičnog života. Unatoč problemima jedan drugome postaju pozitivna sila u životu.

Kad je Harry sreo Sally When Harry Met Sally… (1989) 

U stilu Woodyja Allena u filmu o dugogodišnjem prijateljstvu i ljubavi Harry Burns (Billy Crystal) i Sally Albright (Meg Ryan) 12 godina raspravljaju o samo jednoj temi: Mogu li muškarac i žena biti samo prijatelji?

Doručak kod Tiffanyja Breakfast at Tiffany’s (1961) 

Neizbježan filmski klasik i romantični film bez premca redatelja Blakea Edwardsa. Vrckasta Holly (Audrey Hepburn) i mladi pisac Paul Varjak (George Peppard) provest će vas kroz nezaboravnu holivudsku bajku.

Kraljevna nevjesta The Princess Bride (1987) 

Lagana, duhovita i romantična fantastična avantura Kraljevna nevjesta priča je o nesuđenoj ljubavi koja preživi sve prepreke, uljučujući otmice i gusare. Namijenjena je cijeloj obitelji i podjednako dobro funkcionira danas kao i kad je snimljena.

Vječni sjaj nepobjedivog uma Eternal Sunshine of The Spotless Mind (2004) 

Oscarom nagrađeni film donosi priču o paru, Joelu (Jim Carrey) i Clementine (Kate Winslet), koji je odlučio izbrisati svoju vezu iz pamćenja. Tijekom procesa Joel shvati kako je napravio grešku no povratka više nema.

Preboljeti Saru Marshall Forgetting Sarah Marshall (2008) 

Peter Bretter (Jason Segel) uvjeren da je djevojka koja ga je ostavila zapravo ljubav njegovog života, odlazi na odmor. Komedija započinje kada na odmoru susreće bivšu (Kristen Bell) koja je na odmoru s rock zvijezdom, njenim novim dečkom.

Lars ima curu Lars and the Real Girl (2007) 

Neobična drama na duhovit način pristupa pitanjima usamljenosti i prijateljstva. Lars (Ryan Gosling) je usamljeni i povučeni mladić koji prijateljstvo i ljubav pronađe u sex lutci. Unatoč početnoj zabrinutosti Larsovi prijatelji odluče podržati njegove iluzije.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala