Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Konačno - Vanja Halilović (barem zasad) odlazi iz TV etera!
"Sporazumni prekid suradnje" - tako RTL objašnjava odlazak vrsne čitačice s blesimetra

Konačno - Vanja Halilović (barem zasad) odlazi iz TV etera!

Poklonici lika i djela Vanje Halilović su u suzama, a svi oni kojima posljednjih godina nije bila posebno draga slave jer su brojni domaći mediji objavili informaciju kako ljepotica više neće čitati s blesimetra u programu RTL Televizije. Iako se naveliko piše da je nekadašnja ljubavnica Gorana Ivaniševića dobila otkaz, s RTL-a poručuju kako je riječ o sporazumnom prekidu suradnje.

"Iako je poslovna suradnja u protekle tri i pol godine bila besprijekorna, obje su se strane ipak usuglasile da, nakon isteka 2008. godine, neće nastaviti dosadašnju suradnju. Vanja je nakon profesionalno naporne godine odlučila uzeti mali predah kako bi se nakon toga posvetila novim profesionalnim izazovima", rekao je Jutarnjem listu Ivan Prusina s RTL Televizije i dodao kako će vikend izdanje "Exkluziva" voditi Antonija Stupar Jurkin.

Osim besporijekornim čitanjem s RTL-ovog blesimetra, Vanja Halilović proslavila se laganjem medijima, avanturom s Goranom Ivaniševićem, a nedavno i prekidom s bivšim suprugom Tanje Tomić. Podsjetimo, prvo je medijima rekla kako će "zvati policiju onome koji laže da se viđa s Ivaniševićem", a u nekoliko je tiskovina izjavila kako "nisu ni na bok". Nakon što je procurila informacija o njezinoj vezi s bivšim tenisačem, dala je ekskluzivni intervju skandalozno glupog naslova "Prijevaru ne bih nikad oprostila".

Prije nekoliko dana objavljeno je kako se, doznavši da ju je dečko ostavio preko medija, "slomila" u prostorijama RTL-a. Nadamo se da su joj, prilikom uručenja otkaza, uručili barem čašu vode i šećera.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala