Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 13.2.
Večeras provjerite zašto su Jared Leto i Matthew McConaughey osvojili Oskare, tko su novi kandidati u Voiceu i s kime se obračunava Sylvester Stallone

TV Preporuke dana - Subota 13.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 13.2.

SERIJE

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:03h
Audicije za show The Voice - Najljepši glas Hrvatske bliže se kraju, a mnogo je talentiranih pjevača koji žele naći mjesto u nekom od mentorskih timova. Tko je mentoru Ivanu Dečaku stao na prste, je li razlog za to sreća ili ljutnja, te kako je na to reagirao frontmen Vatre, provjerite večeras u 4. emisiji.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Situacija u kući Fazlinovića je depresivna. Barbara je ostavila Damira, a Ajna Faruka, tako da se osjećaju kao da je neko prokletstvo bačeno na njihovo prezime. Damir se doselio nazad u stan i sve je reklo bi se po starom. Izuzev što sada nisu trojica, već četvorica. Četvrti Fazlinović s njima je mali Džemica. U posljednjoj epizodi ćemo se prisjetiti nekih od najznačajnijih ljubavnih podviga Fazlinovića...

Vladarica, HTV 2 u 23:07h
Naletjevši na rulju bijesnih seljaka, kraljice Marija i Katarina skrivaju pravi identitet nakon što su prisiljene napustiti kočiju i pobjeći u šumu. U strahu da je ustanak reakcija na njegove postupke, Franjo okupi potjeru u kojoj su i Leith i Condé, no otkrije da je napad djelo varalica koji zloupotrebljavaju ovlasti krune. Lola poduzima korake prema financijskoj neovisnosti, no zaokupi je zamršena, ali intrigantna ponuda lorda Narcissea.

FILMOVI

Gas do daske 3, Nova TV u 20:55h
Kada Kineski zločinac pobjegne u Pariz, postoji samo jedno kulturno disfunkcionalni policijski dvojac koji ga može uhvatiti. Spremni napraviti nered u gradu svjetla kako bi uhvatili zločinca, glavni inspektor Lee (Chan) i detektiv Carter (Tucker) se umjesto toga nađu usred eksplozivnog rata između francuske policije, kineske Trijade i dvije prekrasne zavodnice!

Dobri dileri iz Dallasa, HTV 1 u 21:38h
Dallas 1985. Električar i povremeni jahač bikova- Ron Woodroof voli “težak“ život: previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu. On je također i tipičan „seljak“ sa rasističkom i homofobnom ideologijom. Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana. Ljut je i gnjevan, pogotovo zato jer ima „pedersku“ bolest.

Plaćenici 2, RTL u 22:30h
Vođa plaćenika Barney Ross (Sylvester Stallone), stručnjak za borbu noževima Lee Christmas (Jason Statham), ekspert za borbu prsa o prsa Yin Yang (Jet Li), specijalist za teško naoružanje Hale Caesar (Terry Crews), stručnjak za postavljanje eksploziva Toll Road (Randy Couture), brzopotezni Jensen (Dolph Lundgren), snajperist Billy The Kid (Liam Hemsworth) te novak i Rossov štićenik odlaze u misiju u Nepal spasiti dr. Zhoura  (Wenbo Li), kojeg drže otmičari te usput spašavaju plaćenika Trencha (Arnold Schwarzenngger).

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala