Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 12.2.
Večerašnji program donosi nam nove nastavke napetih serija te zanimljive akcijske filmove

TV Preporuke dana - Petak 12.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 12.2.

SERIJE

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 19:55h
Cyber-tim istražuje slučaj nakon što se srednjoškolska žrtva teškog bullyinga zakune na osvetu svojim kolegama iz razreda.

Umorstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:02h
U mjestu Midsomer Market pet žena redovito se sastaje u klubu čitateljica, koji je zapravo paravan za klub za investiranje, koji one skrivaju od muževa. Nakon što je predsjednica kluba nasmrt pretučena u vlastitom domu, tajna kluba je otkrivena kao i mnoge osobne i pomno čuvane tajne njegovih članica.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Gulseren i Hazal još uvijek čekaju pomoć nakon što su doživjele tešku automobilsku nesreću vozeći se taksijem. Hazalino stanje brzo se pogoršava i gubi mnogo krvi. Dilara je vrlo zabrinuta, a cijela akcija spašavanja prenosi se uživo na televiziji. Dok liječnici pokušavaju doći do plana spašavanja, Gulseren u posljednjem trenutku junački spašava Hazal. Dilarina nekadašnja odvjetnica Džanan počinje financijski pomagati Ozkanu. Džandan se želi osvetiti Dilari tako što će osigurati da Ozkan dobije skrbništvo nad Džansu. U međuvremenu, Dilara saznaje da je Ozan bio na večeri u Gulsereninoj i Džansuinoj novoj kući i osjeća se izdano. Ne može vjerovati da je Ozan prihvatio Gulseren te iza leđa posjetio nju i Džansu, i to zajedno s Džihanom.

FILMOVI

Brzi i žestoki 5, RTL u 20:10h
Brian i Mia Toretto izvukli su Doma iz zatvora i prešli brojne granice kako bi izbjegli vlastima. U Rio De Janeriu su napokon stjerani u kut, ali moraju dovršiti posao koji će im osigurati slobodu. Dok okupljaju elitni tim za utrke, prijeti im sukob s korumpiranim poslovnim čovjekom koji ih želi mrtve. Na tragu im je i federalni agent Luke Hobbs, koji nikad ne promašuje svoju metu.

Princ, Nova TV u 21:30h
Nakon otmice kćeri sve se počinje mijenjati za umirovljenog ubojicu koji se, kako bi riješio ovaj slučaj mora vratiti u život kojega se davnih godina odrekao. U mafijaškim krugovima on je poznat kao „Princ“, a kako bi spasio svoju kćer suočit će se sa svojim najvećim rivalom sa kojim ima burnu prošlost. Rekla bi slavna poslovica: „Oko za oko, zub za zub“, tako i u ovomu filmu stvari iz prošlosti ne bivaju zaboravljene.

Dredd, RTL u 22:35h
U gradu budućnosti, čijim ulicama patroliraju zaštitnici zakona znani kao Suci, pojavila se nova, iznimno opasna droga - "Slo Mo".  Dredd, iskusni sudac koji je postao strah i trepet podzemlja, udružuje snage s mladom novakinjom kako bi zauvijek uništio izvor droge koja prijeti njegovom gradu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala