Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prve fotografije šeste sezone Igre prijestolja
Hoće li Ayra progledati? Je li Sansa trudna? Gdje je Jon Snow? Prvi pogled na novu sezonu otvorio je mnoga pitanja

Prve fotografije šeste sezone "Igre prijestolja"

Foto: HBO

Ostalo je još nešto više od dva mjeseca do početka šeste sezone Igre prijestolja, a prve fotografije nove sezone koje je objavio HBO na svojim službenim stranicama, odmah su postale predmet rasprava i nagađanja o tome što će se dogoditi.

Budući da je do sada objavljen samo kratki teaser u kojemu su bile samo scene iz već prikazane pete sezone, 20 posve novih fotografija za snimanja iako ne otkrivaju mnogo, uzbudile su duhove među obožavateljima.
 
 
Sve je odmah razočaralo da na fotografijama nema Jona Snowa (Kit Harington), oko čije se smrti pisalo mjesecima i za kojeg se obožavatelji još uvijek nadaju da je živ, ali da će to biti iznenađenje koje tvorci serije ne žele otkriti ranije. 
 
Iako je glumica Sophie Turner već i ranije potvrdila da je ćemo njezin lik Sansu Stark gledati i u ovoj sezoni, obožavateljima je ipak bilo drago vidjeti je na fotografijama budući da je peta sezona završila da smo nju i Theona Greyjoya (Alfie Allen) zadnje vidjeli kako skaču s jednog od zima Oštrozimlja, a jedna je fotografija čak pokrenula raspravu da je Sansa možda trudna. 
 
 
Theon nije jedini Greyjoy na novim fotografijama jer možemo vidjeti i njegovu sestru Yaru (Gemma Whelan) te oca Balona (Patrick Malahide) što bi moglo značiti da će vladari Željeznih otoka u ovoj sezoni igrati veliku ulogu u borbi za vlast u Sedam Kraljevstva.
 
S druge strane u Kraljevom grudobranu Cersei (Lena Headey) i Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau) moraju otkriti tko je ubio njihovu kćer Myrcellu (Nell Tiger Free) koja je otkrovana na povratku iz Dornea.
 
 
Hoće li Ayra Star (Maisie Williams) koja je oslijepila na kraju prošle sezone ipak progledati, što se događa s Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Tyrionom Lannisterom (Peter Dinklage) ili Brienne of Tarth (Gwendoline Christie) koji su također na fotografijama, ali one ništa ne otkrivaju, ostaje nam čekati početak prikazivanja 24. travnja.
 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #8
    0 4
    buffalobill buffalobill @ 13.2.2016. 6:10

    @mario

  • #7
    3 0
    mario mario @ 13.2.2016. 1:38

    @buffalobill

    Imo ASoIaF je serijal koji je fantasy žanr približio milijunima ljudi što nikako nije loše, možda nisu čitali knjige ali navukli su se na serije i tako otkrili svjetove koji su mi donedavno bili skriveni. Win/Win što se mene tiče.

  • #6
    0 5
    buffalobill buffalobill @ 12.2.2016. 23:35

    mi kao nekakva filmska elita ne bi si smjeli dopustiti da ovo gledamo

  • #5
    0 0
    marlonbrando marlonbrando @ 12.2.2016. 22:01

    U pravu si u vezi Snowa. U seriji smo već vidjeli makar 5-6 uskrsnuća na razne načine, pa nema sumnje da će i Jon na neki način biti ponovno živ

  • #4
    1 0
    mario mario @ 12.2.2016. 20:09

    Dosta toga je izmijenjeno ili preskočeno ali serija je završila gdje i ADoD, tako da baš i nema smisla da se vraćaju korak unatrag. Što se Snow tiče Ian McShane je dao neki hint ima par mjeseci tako da su se razvile neke teorije.  100% sam siguran da će Snow biti u novoj sezoni, jedino još ne znam kako.

Pogledaj sve komentare (8)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala