Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hoće li nova uloga Hayley Atwell ugroziti Agenticu Carter
Glumica je dobila glavnu ulogu u novoj ABC-jevoj kriminalističkoj seriji "Conviction"

Hoće li nova uloga Hayley Atwell ugroziti "Agenticu Carter"

Godinama je glumica Hayley Atwell bila ponato ime u Velikoj Britaniji gdje se rodila i odrasla. Čak i kada je preuzela ulogu Peggy Carter u filmu Kapetan Amerika: Prvi osvetnik i dalje je većina njenih uloga bila britanskog porijekla. No, čini se kako ju SAD pokušava zadržati u Hollywoodu, gdje je poznata po Marvelovoj drami Agentica Carter gdje ima naslovnu ulogu. ABC joj je ponudio glavnu ulogu u novoj seriji Conviction.

Conviction zvuči kao potpuna suprotnost Marvelovom projektu te prati trend ekranizacije ispitivanja ispravnosti osuda. Atwell će glumiti novu članicu novoosnovane losanđeleske jedinice za integritet osuđujućih presuda (Conviction Integrity Unit), koja je usmjerena na istraživanje slučajeva za koje se čini da je nevina osoba osuđena za nešto što nije učinila.

Lik koji će Atwell glumiti je briljantna, ali pomalo buntovna osoba iz politički moćne obitelji. Ona je primorana preuzeti ovaj posao iako se s time ne slaže. Radit će sa timom odvjetnika, istražitelja i forenzičkih stručnjaka s kojima će detaljno istraživati slučajeve.

Objava ove vijesti stavila je upitnik na treću sezonu Agentice Carter. Hoće li Atwell imati vremena biti vodeći lik u dvije serije, ukoliko Conviction prođe pilot fazu? Za sada se još ne zna. Druga sezona Agentice Carter nije baš imala očekivano dobru gledanost tako da bi ova uloga za Atwell mogla biti idealan izgovor da se serija otkaže. No, za sada nema baš nikakvih službenih informacija vezano uz tu temu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala