Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 5.2.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu zabavnu seriju "Opaki par", nove nastavke napetih serija te tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Petak 5.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u petak, 5.2.

SERIJE

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Nastao je skandal zbog slika koje su procurile u javnost, a koje prikazuju Džihana i nepoznatu ženu u zagrljaju. Gulseren je vidjela fotografije u novinama te je izgubila vjeru u Džihana. Nije svjesna da iza svega stoji Džihanov otac Rahmi. Stvari se dodatno zakompliciraju nakon što ista žena na televiziji izjavi da je godinama u vezi s Džihanom. Dilarina odvjetnica Džanan provela je noć s Ozkanom. Međutim, Dilara je to saznala i otpustila je.

CSI: Cyber zločini, Doma TV u 21:35h
Averyina ekipa istražuje nesreću vlaka smrti koja je uzrokovana ilegalnim pristupom unutarnjem računalu koje upravlja vlakom.

Opaki par, HTV 1 u 22:59h
Freddie i Stuart organiziraju karmine u čast pokojnog prijatelja i na njih pozivaju svoje najbliže prijatelje. Osim što nisu pripremili dovoljno hrane, dečki se ponovno uspiju izvrijeđati na pasja kola i stvoriti nelagodnu atmosferu. U goste im dolazi i njihov novi mladi susjed Ash, čija je seksualnost jedna od glavnih tema večeri. Ash nastoji biti pristojan i drag dok mu se bestidno nabacuje pohotljiva Violet, Freddiejeva i Stuartova najbolja prijateljica.

FILMOVI

Odmetnice, HTV 1 u 20:05h
Meksiko tijekom druge polovice 19. stoljeća. Samouvjerena Sara Sandoval (S. Hayek) atraktivna je, temperamentna i u Europi klasično obrazovana mlada Meksikanka, pomalo hirovita i razmažena kći bogatog i utjecajnog zemljoposjednika don Diega Sandovala (I. "East" Carlo). Nakon što je doznao da će u njihovom kraju uskoro početi izgradnja željezničke pruge, don Diego je s okolnog zemljišta odlučio milom ili silom potjerati sve siromašne seljake, a za to je unajmio plaćenika i hladnokrvnog revolveraša Tylera Jacksona (D. Yoakam).

Pearl Harbor, RTL u 20:05h
Dva dječaka sa sela, Rafe i Danny, stalno provode dane zajedno igrajući se i maštajući o tome da postanu vojni piloti. I uistinu, kad porastu, obojica se školuju za to zvanje. Kada počne Drugi svjetski rat, mobilizirani su i na sistematskom pregledu upoznaju zavodljivu bolničarku Evelyn (K. Beckinsale). Rafe (B. Affleck) se jako u nju zaljubi, i oni počnu ljubavnu vezu. Međutim, Rafe uskoro dobije poziv da se pridruži britanskoj zračnoj floti, a Evelyn i Danny (J. Hartnett) dobiju vojni premještaj u Pearl Harbor, američku bazu na Havajima.

Rambo 4, Nova TV u 21:45h
John Rambo (Sylvester Stallone) živi usamljeničkim životom u planinama sjevernog Thailanda gdje lovi ribu i zmije za prodaju. U blizini granice Thailand-Burma (Myanmar) građanski rat bijesni već 60 godina. Rambo se odavna odrekao borbe, unatoč tome što kraj njega prolaze liječnici, pobunjenici i izbjeglice, na putu kroz ratom podijeljeno područje...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala