Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Veljača na HBO-u
HBO za veljaču s ponosom najavljuje novu seriju "Vinil" kao i premijere novih sezona hit-serija, holivudskih blockbustera i kontroverznih dokumentaraca

Veljača na HBO-u

Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža u Hrvatskoj, za idući mjesec s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove serije Vinil, kao i ekskluzivne premijere novih sezona hit-serija, holivudskih blockbustera, kontroverznih dokumentaraca i specijala

EKSKLUZIVNE PREMIJERE SERIJA 
 
 
Od izvršnih producenata Martina Skorsesea, Micka Jaggera i Terencea Wintera stiže nova serija iz originalne HBO produkcije – Vinil. Ekskluzivna premijera Vinila u Hrvatskoj će biti emitirana u isto vrijeme kad i u SAD-u: 15. veljače, u noći između nedjelje i ponedjeljka, u 03.00h po lokalnom vremenu. Radnje smještene u New Yorku sedamdesetih, Vinil istražuje drogom i seksom nabijen glazbeni biznis u osvit punka, diska i hip-hopa. Seriju gledamo kroz oči predsjednika diskografske kuće (Bobby Cannavale) koji pokušava spasiti svoju tvrtku. Uz Cannavalea u seriji glume i Olivia Wilde, Ray Romano, Ato Essandoh, Max Casella, Juno Temple, James Jagger, Paul Ben-Victor i drugi.
 
Prva epizoda serije Vinil u periodu od 15. veljače do 14. ožujka biti će dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ludoj vožnji kroz glazbenu scenu 70-tih.
 
 
 
Nova sezona hit-serije iz originalne HBO produkcije Djevojke V (Girls V), na HBO-u u Hrvatskoj biti će premijerno prikazana samo dan nakon američke premijere, u ponedjeljak, 22. veljače u 21.05h (Na HBO Comedyju premijerno će se prikazivati od 28. veljače u 22.00h). Emmyjem i Zlatnim globusom nagrađena humoristična serija scenaristice, redateljice i glumice Lene Dunham prati raznorazna poniženja i trijumfe grupe prijateljica u srednjim 20-ima – od kojih se svaka suočava s novim životnim i ljubavnim izazovima u ovoj sezoni. 
 
 
 
Drugu sezonu humorističke serije iz originalne HBO produkcije Zajedništvo (Togetherness), redatelja Jayja i Marka Duplassa, gledatelji u Hrvatskoj također mogu pratiti samo dan nakon američke premijere, u ponedjeljak, 22. veljače u 21.35h (na HBO Comedyju premijerno od 28. veljače u 22.30h). HBO-ova humoristična serija Zajedništvo prati dva para koji žive pod istim krovom u predgrađu Los Angelesa. Brett i Michelle (Mark Duplass i Melanie Lynskey) nastoje raspiriti strast u svojoj vezi koja se ugasila pod stresom braka i djece.
 
 
HBO COMEDY
 
Od 7. veljače u 23.00h na HBO Comedyju premijerno će se prikazivati i nova animirana serija iz originalne HBO produkcije Životinje (Animals), u kojoj gledamo zaljubljene golubove, štakore koji vole tulumariti, dva konja koja vise kod Central Parka i niz drugih neljudskih stanovnika koji žive u njujorškom jedinstveno neugodnom ekosustavu. Nova sezona TV showa Pregled proteklog tjedna s Johnom Oliverom (Last Week Tonight With John Oliver), na HBO Comedy stiže 20. veljače, a gledatelji će ga moći pratiti u uobičajenom večernjem terminu - subotom u 21.30h
 
 
BLOCKBUSTERI I HIT FILMOVI NA HBO-U
 
 
Get on Up (Get On Up) biografija je legendarnog pjevača, izvođača i umjetnika, Jamesa Browna. Glavnu ulogu kuma soula igra Chadwick Boseman, a film prati izvođačev život od djetinjstva i skromnih početaka u Georgii do vrhunca njegove karijere tijekom koje je revolucionirao glazbenu scenu svojim zaraznim pjesmama, hipnotizirajućim plesnim pokretima i čudesnim izvedbama. Uzbudljivu glazbenu priču Tatea Taylora premijerno gledajte 7. veljače u 20.05h.
 
 
 
Marigold hotel 2 (The Second Best Exotic Marigold Hotel), s Judi Dench, Maggie Smith, Billom Nighyjem i Devom Patelom na HBO stiže 14. veljače u 20.05h. Sada kad je Marigold hotel popunjen svojim dugogodišnjim stanovnicima, sumenadžeri Muriel Donnelly i Sonny Kapoor sanjaju o ekspanziji, a pronašli su pravo mjesto: drugi najbolji egzotični Marigold hotel. 
 
 
 
Kako se riješiti šefa 2 (Horrible Bosses 2), gledatelji HBO-a mogu pogledati 21. veljače u 20.05h. Dale (Charlie Day), Kurt (Jason Sudeikis) i Nick (Jason Bateman) odluče pokrenuti vlastiti posao, ali stvari ne idu po planu zbog podmuklog investitora. Nadigran i očajan, trojac osmisli šašavu i pogrešno usmjerenu otmicu da vrate kontrolu nad svojom tvrtkom. Jennifer Aniston, Jamie Foxx i Kevin Spacey također repriziraju svoje uloge, a Chris Pine i Christoph Waltz glume nove užasne šefove koji su se ispriječili između dečki i njihovih snova o uspjehu. 
 
 
 
Kod kuće (Home), redatelja Tima Johnsona, priča o simpatičnom neprilagođenom stvorenju s druge planete i djevojčici nemirna duha. U originalnoj verziji junacima su glasove posudili Jennifer Lopez, Jim Parsons, Rihanna, Steve Martin, a u Hrvatskoj su se za to pobrinuli: Judita Franković, Aleksandra Naumov, Marko Makovčić, Jan Kerekeš, Ozren Grabarić. Premijera filma zakazana je za posljednji dan mjeseca pred nama: 28. veljače, u 20.05h.
 
 
CINEMAX
 
Veljača na Cinemax donosi različite filmske priče: od opakih Pokeraša (Rounders, 5. veljače u 20.00h) s Mattom Damonom, Edwardom Nortonom i Johnom Malkovichom, preko urnebesne komedije Sad te ostavljam (This Is Where I Leave You, 6. veljače u 20.15h), s Jane Fondom u glavnoj ulozi; krimi-drame nominirane za Zlatni globus Plava Electra Glide (Electra Glide in Blue, 12. veljače u 20.15h), s Robertom Blakeom; sve do tajanstvene njemačko-poljske drame Feniks (Phoenix, 13. veljače u 20.15h) i filma nagrađenog Zlatnim globusom – Klan iz Las Vegasa (The Rat Pack, 20. veljače u 20.00h). 
 
 
SPECIJAL - BAFTA
 
Britanska akademija filmske i televizijske umjetnosti (BAFTA) podupire, razvija i potiče umjetničku formu pokretne slike – filma, televizije i videoigara – tako što prepoznaje i nagrađuje izvrsnost te nadahnjuje struku i usmjerava javnost. Ovaj najglamurozniji zvjezdani događaj britanskog filma odvit će se 14. veljače 2016. u Kraljevskoj operi u Londonu, a snimku dodjele nagrade EE Britanske filmske akademije, gledatelji HBO-a moći će pogledati u subotu, 20. veljače u 18.00h.
 
 
PREMIJERE DOKUMENTARACA
 
U dokumentarcu Novo lice San Francisca (San Francisco 2.0; 11. veljače u 21.30h) redateljica Alexandra Pelosi preispituje tehnološku revoluciju koja izaziva ekonomske podijele i preokrete u San Franciscu.
 
Tjedan dana kasnije uživat ćemo u HBO Europe dokumentarcu, rumunjske redateljice Ilince Calugareanu Chuck Norris u borbi protiv komunizma (Chuck Norris vs. Communism). Tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća hollywoodski filmovi bili su zabranjeni u komunističkoj Rumunjskoj, ali građani su ipak uspijevali doći do omiljenih junaka i to zahvaljujući 'underground' zajednici koja je potajno razmjenjivala VHS kazete. Premijera dokumentarca zakazana je za 18. veljače u 21.35h
 
Za vrijeme trajanja ZagrebDox festivala od 21. do 28. veljače, dokumentarni film Chuck Norris u borbi protiv komunizma biti će dostupan besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO.
 
Dokumentarac Toksična ostavština (Toxic Hot Seat; 25. veljače u 21.45h) prati hrabru grupu vatrogasaca, majke, novinare, znanstvenike, političare i aktiviste dok se bore da razotkriju podmuklu kampanju obmane koja je ostavila otrovno nasljeđe u američkim domovima i tijelima gotovo 40 godina.
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.  

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala