Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezde 'Gilmorica' konačno rekle da velikom povrataku
"Gilmorice" se sigurno vraćaju na male ekrane nakon što je Netflix i službeno objavio listu glumaca finalne sezone

Zvijezde 'Gilmorica' konačno rekle da velikom povrataku

 Dugo očekivani zaključak omiljene serije Gilmorice konačno stiže. Netflix je službeno potvrdio povratak omiljenog televizijskog para, najpoznatije majke i kćeri malih ekrana, Lorelai i Rory Gilmore (Alexis Bledel i Lauren Graham).

Nakon sedam sezona i razočaravjućeg kraja serije 2007. godine, Gilmorice će dobiti svoj pravi zaključak kojeg će pripremiti kreatorica serije Amy Sherman-Palladino. Sherman-Palladino, u suradnji sa svojim suprugom Danielom Palladinom, napisat će i režirati posljednju sezonu serije.

Za sada još uvijek ne znamo kada će se serija pojaviti na Netflixu jer službeni raspored snimanja još uvijek nije najavljen.

Osim toga ni broj epizoda koje ćemo gledati nije jasno najavljen. Sve spekulacije za sada govore kako nećemo dobiti čitavu sezonu, već ranije spomenute 4 epizode u dužem formatu. No, četiri filmske epizode u trajanju od 90 minuta Netflix još uvijek nije potvrdio.

Osim zvijezda serije Alexis Bledel i Lauren Graham u Stars Hollow se vraćaju i Scott Patterson kao Luke i Kelly Bishop u ulozi Emily, Sean Gunn kao živopisni Kirk i Keiko Agena kao najbolja prijateljica Rory Lane.

Edward Herman je preminuo 2014. godine tako da Richard Gilmore sigurno neće biti dio novih nastavaka, a i mnogih drugih omiljenih likova nema na popisu glumaca pa se nadamo kako će se još netko od originalne postave naknadno pridružiti Gilmoricama.

Nakon povratka Pune kuće, u varijaciji Punija kuća, i nove sezone Gilmorica Netflix polako postaje utočište za povratak starih televizijskih favorita. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala