Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao trailer za mini seriju Johna le Carréa Noćni menadžer
Pogledajte kako izgledaju špijuni i krijumčari oružjem u Lauriejevoj i Hiddlestonovoj verziji u novom traileru

Stigao trailer za mini seriju Johna le Carréa "Noćni menadžer"

 Špijunska drama Noćni menadžer s Hughom Lauriejem i Tomom Hiddlestoneom u glavnim ulogama televizijska je adaptacija istoimenog romana iz 1993. godine britanskog pisca poznatog pod pseudonimom John le Carré. 

John le Carré je filmskoj publici poznat koliko i knjiškim moljcima jer je veliki broj njegovih romana adaptiran, kako za televizijske ekrane tako i za kino platna. Jedna od najpoznatijih adaptacija ovog pisca je roman Dečko, Dama, Kralj, Špijun koji je ekraniziran 2011. godine. 
 
 
Prvi trailer serije stigao je u pravo vrijeme, a kako izgledaju špijuni i krijumčari oružjem u Lauriejevoj i Hiddlestonovoj verziji pogledajte niže.
 
Ovu uzbudljivu špijunsku dramu producira BBC u suradnji s AMC-em, a mini serija će imati 6 epizoda. Scenarij serije je napisao David Farr poznat po radu na seriji Obavještajci, a na čelu mini serije stoji redateljica Susanne Bier.
Seriji su se u samom startu priključili najglasovitiji britanski glumci Tom Hiddlestone i Hugh Laurie, a uz njih glumi i impresivna lista talentiranih glumaca: Olivia Colman, Elizabeth Debicki i Tom Hollander. 
 
Radnja serije prati bivšeg britanskog vojnika Jonathana Pinea kojeg će glumiti Tom Hiddlestone. Jonathana regrutira tajna agentica Burr (Olivia Colman) sa zadatkom da prati vladajuće krugove Londona i Washingtona, gdje se navodno krije veza između obavještajne službe i nelegalne prodaje oružja. Kako bi se ubacio u krug krijumčara oružja pod vodstvom Richarda Onslowa Ropera (Hugh Laurie), Jonathan mora i sam postati  kriminalac. 

Za Noćnog menadžera još uvijek nije određen točan datum premijre, ali za američku i britansku publiku početak emitiranja je najavljen za veljaču ove godine. 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala