Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 23.1.
Večeras počinje druga sezona zabavnog showa "The Voice", a iz programa smo izdvojili i napete filmove i zanimljive serije

TV Preporuke dana - Subota 23.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 23.1.

SERIJE / EMISIJE

The Voice - Najljepši glas Hrvatske, HTV 1 u 20:01h
Počinje The Voice! Druga sezona donosi novitete u sustavu natjecanja: preuzimanje natjecatelja i nokaut fazu. Natjecanje za najljepši glas Hrvatske emitirat će se do 23. travnja kroz 14 emisija: pet emisija audicija, tri dvoboja, dvije nokauta i četiri emisije natjecanja uživo. Nagrada za pobjednika je ugovor s Universal Music Groupom.

Andrija i Anđelka, RTL u 20:10h
Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

Maher za tehnologiju, HTV 2 u 22:29h
Svi mi mrzimo jutro. Od trenutka kad se probudimo valja obaviti sve one dosadne radnje - oprati se, odjenuti, doručkovati, otići na posao... Dosadno je i naporno donositi i odluke o odjeći, jelu i pilu. Kako razne naprave cijeli taj doživljaj mogu od zadatka pretvoriti u zabavu?

FILMOVI

Ratnik, HTV 2 u 20:07h
Najmlađi sin alkoholičara i bivšeg boksača se vraća kući, gdje ga otac trenira za natjecanje na turniru mješovitih borilačkih vještina. Put koji je izabrao ovog će borca staviti u direktnu konfrontaciju sa starijim bratom.

Brzi i žestoki: povratak, RTL u 20:40h
Kada ih zajednički neprijatelj vrati nazad u L.A., bjegunac Dom Toretto (Vin Diesel) mora ponovo udružiti snage sa agentom Brianom O’Connerom (Paul Walker) kako bi ga pobijedili.

Elitna ekipa, Nova TV u 20:40h
Jean-Claude Van Damme je Philip Sauvage, ratni veteran koji okuplja tim tjelohranitelja kako bi zaštitio bivšeg bosača koji je svjedočio protiv moćnog glazbenog mogula. Tenzije počinju još više rasti kada boksač počne sumnjati da se njegova sestra zaljubilla u Philipa.

Daleki rođaci II, HTV 1 u 21:51h
Godefroy od Montmiraila usred je priprema za proslavu svoga vjenčanja s Frenegondom od Pouillea, kad vojvoda, njezin otac, naprasno prekine sve pripreme. Netko je, naime, ukrao vojvodin nakit i, što je još tragičnije, čipku svete Rolande, relikviju koju obitelj ljubomorno čuva stotinama godina te koja je bila zalog plodnosti svih žena njihove plemenite loze. Gdje je uistinu ta dragocjenost? Ostala je u sadašnjem vremenu sa Jacquoilleom i Ginette. Godefroy će morati ponovno na put u sadašnjost, kroz hodnike vremena, a da stvar bude gora, prati ga Jacquoileov potomak Jacquart, današnji vlasnik dvorca.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala