Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako je Posljednji čovjek na Zemlji izgledao kao dječak?
Pogled na mladog Phila Tandyja Millera dobit ćemo uskoro, a utjelovit će ga mladi Jacob Tremblay

Kako je "Posljednji čovjek na Zemlji" izgledao kao dječak?

Foxov Posljednji čovjek na Zemlji iznenađujuće je zabavna serija koja je uspjela nezahvalnu humorističnu temu - pratimo posljednjeg čovjeka na Zemlji - pretvoriti u nešto često urnebesno. Naravno, tome je pomogla činjenica da Phil Tandy Miller, koji je taj naslovni posljednji čovjek, ne ostane baš dugo zaista sam no većina stvari u seriji dobro funkcionira zahvaljujući tvorcu serije i glavnom glumcu Willu Forteu.

U drugoj polovici druge sezone gledat ćemo kako Forte gledateljima daje sliku mladog Phila/Tandyja, a njegovu mlađu verziju utjelovit će Jacob Tremblay. Mlađahni Tremblay trebao bi se naći u seriji ovoga proljeća u sjećanjima koje Phil/Tandy ima na svoje djetinjstvo i život prije apokalipse.

Devetogodišnji glumac privukao je pažnju svojom posljednjom ulogom u filmu Soba uz Brie Larson. Ta mu je izvedba donijela mnogobrojne nagrade među kojima su ona National Board of Reviewa i Critics' Choice za najboljeg mladog glumca, a film je zaradio čak četiri nominacije za Oscara (najbolji film, najbolju žensku ulogu - Brie Larson, najbolju režiju, najbolji scenarij).

Brie Larson nije jedina velika glumica s kojom će Tremblay dijeliti vrijeme na ekranu. Uskoro ga čeka rad na filmu The Book of Henry gdje će surađivati sa Naomi Watts, Sarom Silverman i Deanom Norrisom dok će u filmu Burn Your Maps glumiti uz Veru Famigu.

No dok čekamo da navedeni filmovi izađu kako bi gledali mladog glumca pratit ćemo nove nastavke serije Posljednji čovjek na Zemlji.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala