Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neobuzdani Suicide Squad u novom traileru
Warner Bros. nas je počastio potpuno novim scenama za nadolazeći film o superzlikovcima koji stiže u kolovozu

Neobuzdani "Suicide Squad" u novom traileru

Najpodmukliji, najzločestiji i najužasniji zlikovci iz DC Comicsa potpuno su neobuzdani u nevjerojatnom novom traileru za Suicide Squad, koji smo danas dobili prilike vidjeti.

Novi nam video donosi eksplozivan prikaz ludorija ove šarolike postave, koja je sastavljena kako bi izvršila misiju ispod radara zakona, kako bi time možda zaradili pomilovanje za svoja zlodjela. Warner Bros. nas je u novom traileru počastio sa mnogobrojnim novim scenama, a cijeli taj kaos savršeno je usklađen sa pjesmom Bohemian Rapsody grupe Queen.

Većina naslovne ekipe predstavljena je u novom traileru, a neke imamo prilike vidjeti malo bolje no u prvom traileru, kao na primjer Willa Smitha u ulozi Deadshota. Jared Leto kao Joker se više pojavljuje, a ističe se Margot Robbie kao manijakalna, ali dobro raspoložena Harley Quinn: "Trebala bih sve ubiti i pobjeći?", pita se ona okružena sa gomilom vojnog osoblja. "Sorry, glasovi... Šalim se! Nisu baš to rekli."

Glumačku ekipu Suicide Squada popunjavaju Cara Delevingne kao Enchantress, Joel Kinnaman kao Rick Flag, Adewale Akinnuoye-Agbaje kao Killer Croc, Adam Beach kao Slipknot, Jai Courtney kao Captain Boomerang, Karen Fukuhara kao Katana, Jay Hernandez kao El Diablo i Viola Davis kao Amanda Waller. U filmu bi se trebao pojaviti i Ben Affleck kao Batman.

Redateljsku palicu drži David Ayer, a filmu kinima očekujemo početkom kolovoza.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #6
    2 0
    mario mario @ 21.1.2016. 20:12

    Ja sam sa Taurosom, trailer me je oduševio, ali i dalje mislim da je varanje napraviti cool spot za Bohemian Rhapsody.    Drago mi je da smo malo i drugi likovi dolaze do izražaja pogotovo Captain Boomerang...  

  • #5
    1 0
    marlonbrando marlonbrando @ 21.1.2016. 18:12

    Ovo nije pokušaj stvaranja neke vrste Avengersa, ovo je DC-jev Guardians of the Galaxy.

    Očekujem puno dobrog humora, iz viđenoga su zlikovci vizualno savršeno pogođeni, glumci su već dokazani, dok sve ostalo otpada na priču. Priča mora biti dobra i vjerujem da DC neće puno pogriješiti.

    Poanta ovog filma je razlikovanje lošeg od zločestog. Squad je samo skupina loših ljudi, dok zlo leži u priloženim korporacijama s kojima će se oni boriti...

  • #4
    4 0
    taurus taurus @ 21.1.2016. 14:41

    Trailer je fantastičan.Dobili smo dodatni uvid u likove(predstavljeni su,takoreći,u kratkim crtama za one koji nisu upoznati sa stripom) a intrigantnost trailera se ogleda u tome što možemo samo nagađati o kakvoj "nemogućoj" misiji,je riječ kao i kako se u sve to uklapa Joker koji,sasvim sigurno nije član "ekipe".Smisao trailera za strip filmove jeste da nam predstavi likove,da uvid u njihovu međusobnu dinamiku,pokaže nešto akcije (koja,također,djeluje dobro)a istovremeno da ne otkrije sve ono što nas čeka u filmu.U svakom slučaju,ja sam vrlo zadovoljan,likovi su kao preslikani iz stripa,Harley je super,Joker djeluje kao istinski psihopata a odlično izgledaju i Smith i J.Courtney kao Cap.Boomerang

    .

  • #3
    1 4
    bearfoot bearfoot @ 21.1.2016. 13:32

    obično u trailer-e idu atrktivni prizori povezani u intrigantnu priču...ovo je jadno do boli, sudeći po ovom traileru ovo će biti gledam ako ne zaspim film samo za fanove, što će reći vrlo malo publike......dobro, ja o toj  "grupi" ne znam baš ništa, ali ipak, dovoljno sam trailera pogledao da mogu izvesti zaključak, ili je ovo obrnuta psihologija kod izrade istog...a i čini mi se da je autor osvrta na trailer gledao nešto drugo?? nevjerovatno!eksplozivno!neobuzadno!?????????

  • #2
    2 1
    karter karter @ 21.1.2016. 12:18

    Koji vražji jared. Margot robbie, margot robbie, margot robbie. Pa vidljivo je po sastavljanju trailera da se akcent stavio na njenu glumu tj. izgled. Cijeli film će provest u kratkim hlačicama, o čemu mi pričamo.

Pogledaj sve komentare (6)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala