Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Počinje druga sezona The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske
"The Voice" počinje u subotu, a pogledajte koje nas novosti očekuju u drugoj sezoni

Počinje druga sezona "The Voicea – Najljepšeg glasa Hrvatske"

Foto: HRT

I dok natjecatelji prve sezone showa osvajaju glazbene top liste, snimaju singlove, nastupaju i ostvaruju zanimljive glazbene suradnje, HRT najavljuje drugu sezonu The Voicea –Najljepšeg glasa Hrvatske. Kroz dva kruga predizbora izabrano je 76 kandidata koji su pozvani na snimanje audicija, a u mentorskim stolcima i ove ih godine čekaju: Jacques Houdek, Indira Levak, Tony Cetinski i Ivan Dečak.

Druga sezona The Voice – Najljepši glas Hrvatske emitirat će se od 23. siječnja do 23. travnja, a donosi i zanimljive novosti u sustavu natjecanja. Tijekom audicija četiri mentora izabrat će po 10 natjecatelja koje će u dvobojima spojiti u 5 parova koji će pjevati duet.
 
 
Već poznate emotivne trenutke odluke o tomu s kim će dalje nastaviti natjecanje, sljedeća sezona u dvobojima donosi još jedan emotivni moment i mogući preokret za natjecatelje. Mentori, naime, imaju pravo preuzeti po jednoga natjecatelja kojega drugi mentori u dvobojima ne odaberu za nastavak natjecanja. U slučaju da za nekog natjecatelja koji ne nastavlja natjecanje interes pokaže više mentora – sam natjecatelj odlučit će u čijem će se timu boriti u nastavku. Tako će mentori u nastavak natjecanja krenuti s po šest natjecatelja - 5 koje su izabrali u dvobojima i jednim kojega će preuzeti od drugoga mentora.
 
Novost je i sljedeća faza – nokaut! U nokaute mentori ulaze s po šest natjecatelja. Suprotstavljaju po dvoje natjecatelja koji izvode po jednu pjesmu. Mentori odlučuju čija je izvedba bila bolja i s kim nastavljaju natjecanje. I u ovoj fazi mentori mogu preuzeti samo po jednoga natjecatelja kojega su drugi mentori u nokautima nisu izabrali. Tako će u konačnici mentori u finalnu fazu showa – natjecanje uživo – ući s po četiri natjecatelja. U finalnoj emisiji odluku o nastavku natjecanja donose isključivo glasovi gledatelja i slušatelja.
 
 
Druga sezona popularnog HRT-ovog showa donosi i promjene u timovima nekih mentora. Ove godine mentorica Indira Levak odabrala je nove savjetnike, a to su producent Branimir Mihaljević i pjevačica Daria Hodnik. Do promjene je došlo i u timu mentora Ivana Dečaka. Uz producenta Aljošu Šerića, u radu s natjecateljima Dečaku će pomagati pjevačica Antonia Matković Šerić.
 
Natjecanje za najljepši glas Hrvatske emitirat će se kroz 14 emisija – pet emisija audicija, tri dvoboja, dvije nokauta i četiri emisije natjecanja uživo. Nagrada za pobjednika je ugovor s Universal Music Groupom.
 
Nova sezona osnažena je dodatnim multimedijskim integracijama budući da će uoči emitiranja nove sezone HRT među prvima u svijetu pokrenuti domaću inačicu The Voice mobilne aplikacije za android i IOS.
 
The Voice - Najljepši glas Hrvatske gledajte u subotu u 20 sati na HTV-u 1.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala