Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dobre vijesti za Jessicu Jones!
Iako nije bilo u planu, Marvelova serija dobila je od Netflixa zeleno svjetlo za drugu sezonu

Dobre vijesti za Jessicu Jones!

Sve Marvelove serije na Netflixu mračnije su i malo stresne, ali nekako ne možemo bez njih. Očito se i ekipa iz Netflixa osjeća isto jer su odlučili dati Jessici Jones još malo vremena na malim ekranima. Detalje nisu otkrivali, znamo tek da je serija dobila zeleno svjetlo za drugu sezonu.

Netflix je ovih dana objavio svoj raspored objavljivanja serija. Za sada nije poznat ni okviran datum kada bi se Krysten Ritter trebala vratiti u drugoj sezoni kao naslovna junakinja jer je samo navedeno kako je druga sezona u planu. Ono što znamo jest da će druga sezona Daredevila stići u ožujku, a svojevrsni nastavak Jessice Jones, priča o Lukeu Cageu, također se očekuje ove godine.

Uz sve to se spremaju i Iron Fist i The Defenders, koji su u pripremi. Njihovo prikazivanje očekujemo nakon svega navedenog. Što se tiče Jessice, prvu sezonu dobili smo ove zime pa možemo pretpostaviti da će nam i naredna sezona stići otprilike u isto vrijeme godine, no još je prerano za predviđanja.

Obnavljanje Jessice Jones ne iznenađuje jer je odmah po izlasku serija jako dobro prihvaćena te je dobila većinom pozitivne kritike. Međutim ipak nismo očekivali tu vijest jer je producentica i scenaristica Melissa Rosenberg, koja stoji iza serije, rekla kako vjerojatno neće imati vremena za Jessicu, s obzirom na druge projekte koji dolaze.

Među tim najavljenim projektima je i serija o Punisheru, kojeg uskoro očekujemo prvi puta vidjeti u drugoj sezoni Daredevila.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala