Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Scenarist Sicaria sprema redateljski prvijenac
Elizabeth Olsen i Jeremy Renner preuzet će glavne uloge u novom kriminalističkom filmu Taylora Sheridana

Scenarist "Sicaria" sprema redateljski prvijenac

 Na krilima izvrsnih kritika za Sicario scenarist Taylor Sheridan sprema novi kriminalistički film Wind River

Prema saznanjima koje je prikupio Deadline ovaj mladi scenarist u novom će filmu prvi puta zasjesti i na redateljsko mjesto. Za svoj redateljski prvijenac već je i odabrao glavnu glumačku postavu. Wind River će tako u vodećim ulogama imati jednu od Olsen sestara, Elizabeth Olsen, i za Oscara dvostruko nominiranog glumca Jeremyja Rennera

Za glumački duo ovo je druga suradnja, nakon što su zajedno snimali Marvelov spektakl Osvetnici 2: Vladavina Ultrona u kojem je Olsen glumila Scarlet Witch, a Renner reprizirao svoju ulogu Hawkeyea.

Radnja filma, čija produkcija započinje već u ožujku, prati Coryja, lovca zaposlenog u jednoj od državnih agencija, koji u divljini lovi kojote i druge predatore. Još potresen nakon smrti svoje kćerke tinejdžerke u pustoši divljine naiđe na mrtvo tijelo djevojke. Okrutno silovanje i ubojstvo djevojke dođe istraživati neiskusna agentica FBI-ja, kojoj Cory pomaže snaći se u negostoljubivom okilišu. 

U međuvremenu Elizabeth Olsen vidjet ćemo u filmu I Saw the Light, a Jeremyja Rennera u akcijskom filmu Bourne 5

Sicario je ovog tjedna zaradio čak tri nominacije za Oscara, iako ne i u kategoriji za najbolji scenarij. Kriminalistička drama redatelja Denisa Villeneuvea natječe se ove godine za Oscara za najbolju fotografiju (Roger Deakins), za originalnu glazbu (Jóhann Jóhannsson) i najbolje miksanje zvuka (Alan Robert Murray). 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala