Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Iznenađenje: stiže 10 Cloverfield Lane!
Tajni nastavak filma "Cloverfield" JJ Abrams je najavio neočekivanim trailerom

Iznenađenje: stiže "10 Cloverfield Lane"!

 U iznenađujućem potezu Paramount je objavio trailer za film kojeg nitko nije očekivao. Film pod naslovom 10 Cloverfield Lane, prema riječima producenta JJ Abramsa, bit će svojevrsni nastavak filma Cloverfield

Pod radnim naslovom Valencia, a zatim i s imenom The Cellar, film je započeo snimanje u listopadu 2014. godine. Nakon što su iznenadili gledatelje u kinima tijekom foršpana za film Michaela Bayja 13 Sati, prvi je trailer za neočekivani film 10 Cloverfield Lane objavljen i na Internetu. Trailer možete vidjeti niže. 

Napeti triler ipak nije čistokrvni nastavak filma iz 2008. godine kako novi naslov filma daje naslutiti i čini se kako je poveznica između filmova nešto klimavija. Producent filma JJ Abrams potvrdio je u razgovoru za Collider kako će se radnja filma odvijati u istom svijetu u kojem se odvijala radnja Cloverfielda, no da će film biti samo "rodbinski" povezan, ne i pravi nastavak. 

Štoviše, usprkos tome što su impresivno dugo sačuvali film tajnom, film je svoj začetak imao još za vrijeme produkcije Cloverfielda

"Ideja nam je sinula jako davno, još tijekom produkcije. Htjeli smo napraviti film koji je krvni rođak Cloverfieldu. Ideja se razvila tijekom vremena. Namjeravali smo naslov zadržati tajnim što je duže moguće." - rekao je JJ Abrams za Collider. 

U toj namjeri su bili i više nego uspješni jer film kojeg tek sada najavljuju naći će se u kinima već 11. ožujka.

 Na režisersku stolicu 10 Cloverfield Lanea zasjeo je Dan Trachtenberg, dok su scenarij za film pripremili Josh Campbell, Matthew Stuecken i Damien Chazelle.

Radnja filma odvija se u dubokom podrumu u kojem se nehotice nađu djevojka koju glumi Mary Elizabeth Winstead i mladić kojeg glumi John Gallagher Jr. Tamo ih je doveo nepoznati čovjek (John Goodman) kako bi ih, po njegovim tvrdnjama, spasio od navodne katastrofe koja je uništila ostatak svijeta. 

Osim glavne trojke koju možete vidjeti i u traileru (Johna Goodmana, Mary Elizabeth Winstead i Johna Gallaghera Jr) nije poznata ostala glumačka postava, a nije poznat ni podatak ima li film dodatnih likova. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 0
    mario mario @ 16.1.2016. 23:59

    Internet kaže sljedeće, veliki spoileri ahead! Mali edit jer se dio spoilera vidi ako je otvoren forum :D Wasting space!

    [spoiler/više u kompletnom prikazu teme]

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala