Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove serije na AXN Adria
Provjerite što nas sve očekuje u programu AXN Adrije u sljedeća dva tjedna

Nove serije na AXN Adria

AXN je vodeći program za brzu, uzbudljivu i dinamičnu zabavu te osim najkvalitetnijih serija emitira i neke od najtraženijih filmova. Kroz naredna dva tjedna AXN Adria donosi nam zanimljive nastavke najpopularnih kao i vrhunske filmske poslastice.

MEDIJ, S5 E5, petak 15.1. u 20:10h
Glavne uloge: Patricia Arquette, Jake Weber

Allison pokušava pronaći kćer Devalosovog prijatelja koji je, izgleda, napustio grad. U međuvremenu Joe saznaje da pati od poremećaja spavanja, a veza Scanlona i Lynn doživjet će neočekivane promjene.

PODSTANAR, subota 16.1. u 21:50h
Režija: David Ondaatje | Glavne uloge: Rachael Leigh Cook, Shane West, Alfred Molina, Hope Davis, Simon Baker

Suvremena adaptacija romana ”The Lodger” Marie Belloc Lowndesa smještena u Los Angeles s dva preklapajuća zapleta: prvi se vrti oko teškog odnosa psihološki nestabilne gazdarice I njezinog stanara. Drugi zaplet se bavi napetom igrom živaca između problematičnog detektiva i inteligentnog ubojice.

CRNA LISTA, nedjelja 17.1. u 21:50h
Režija: William Kaufman | Glavne uloge: Cuba Gooding Jr., Cole Hauser, Jonathan LaPaglia

Allan je nezadovoljni radnik zaboravljen od šefova i varan od supruge koji povjeri svoje problem Jonasu, misterioznom strancu kojeg sreće u baru. U momentu pijanstva Allan daje Jonasu popis od pet osoba koje ga frustriraju i koje bi volio vidjeti mrtve. Situacija postaje smrtno ozbiljna kad osobe s popisa bivaju ubijene jedna po jedna, a Allan “iskoči” kao glavni sumnjivac za njihove smrti.

ŠKORPION, S1 E8, ponedjeljak 18.1. u 21:50h
Glavne uloge: Elyes Gabel, Katherine McPhee

Tim Škorpion traži od glazbenika koji su kreirali kontroverzan algoritam za hit pjesme da im pomognu naći ubojicu blogera. U međuvremenu Drew moli Waltera da mu pomogne ponovo se povezati sa sinom.

MLADI VUKODLAK, S3 E6, utorak 19.1. u 16:50h
Glavne uloge: Tyler Posey, Dylan O'Brian

Zaglavivši preko noći u motelu zbog odgođenog cross country susreta Scott I ostali proživljavaju čudne stvari zbog kojih počinju vjerovati da su članovi njihove grupe sljedeće mete misterioznog ubojice.

VLADARICA, S2 E15, srijeda 20.1. u 22:15h
Glavne uloge: Megan Follows, Craig Parker, Rose Williams, Celina Sinden

Maryna majka se vraća kako bi je upozorila da joj je prijestolje u opasnosti, nakon čega Mary upućuje šokantan prijedlog Condeu. Francis se seli bliže Loli nakon razlaza s Mary, a kralj Antoine daje Kenni zanimljivu ponudu.

BEZ GRANICA, S3 E12, četvrtak 21.1. u 21:50h
Glavne uloge: Goran Višnjić, Elizabeth Mitchell, Donald Sutherland

Dorn i njegov tim pozvani su u Berlin kako bi zaštitili ekstremista pokajnika kojem prijeti atentat.

PRAVEDNIK, S6 E7, petak 22.1. u 22:50h
Glavne uloge: Timothy Olyphant, Walton Goggins, Nick Searcy

Raylan se povlači iz lova na bjegunca Tya Walkera kako bi proveo više vremena s Winonom i djetetom. Ava se brine da je bila otrkivena kad je s Boydom provela noć u napuštenoj kolibi.

KLUB JANE AUSTEN, subota 23.1. u 21:50h
Režija: Robin Swicord | Glavne uloge: Maria Bello, Emily Blunt, Hugh Dancy

Klub ljubitelja knjige osmislila je 50-i-nešto godišnjakinja Bernadette koja se razvodila čak šest puta. Na ideju je došla kad je, na Jane Austen Film Festivalu srela Prudie, udanu profesoricu Francuskog u srednjim 20-tima. Koncept kluba je da ima šest članova koji raspravljaju o svih šest knjiga Jane Austen nalazeći se jednom mjesečno kod jednog od njih.

PEDESET PRVIH POLJUBACA, nedjelja 24.1. u 21:50h
Režija: Peter Segal | Glavne uloge: Adam Sandler, Drew Barrymore

Kad se ne brine o životinjama u Sea Life Parku na Hawaiima veterinar Henry Roth slama srca turistkinja koje su u potrazi za romansom na ljetovanju. Kad njegova čkuna doživi brodolom nađe se u Hukilau Cafeu gdje mu za oko zapne prekrasna Lucy Whitmore. Sljedećeg jutra zapriča se s njom o vaflima i morskim životinjama te dogovori date, ignorirajući svoja pravila da ne izlazi s lokalnim djevojkama.

JESSE STONE: NOĆNI PROLAZ, ponedjeljak 25.1. u 22:40h
Režija: Robert Harmon | Glavne uloge: Tom Selleck, Saul Rubinek, Viola Davis

Bivši detektive LAPD-a Jesse Stone kreće na put do malog ribarskog mjesta Paradiseu u Massachusettsu gdje mu je ponuđen posao šefa policije. Prinuđen da podnese ostavku u Los Angelesu zbog problema s pićem Jesse zna da je posao u Paradiseu njegova zadnja šansa. Tamo ga, pak čeka posao koji mu namješta Hastings Hathaway, bogati bankar i jedan od upravitelja grada koji misli da će lako manipulirati problematičnim detektivom.

NCIS: NEW ORLEANS, S1 E20, utorak 26.1. u 21:00h
Glavne uloge: Scott Bakula, Jon Arthur

Kad automobile zapovjednika Mornarice biva ukraden zajedno s djetetom NCIS mora otkriti da li je u pitanju nasumična krađa ili ciljana otmica.

VLADARICA, S2 E16, srijeda 27.1. u 21:00h
Glavne uloge: Megan Follows, Craig Parker, Rose Williams, Celina Sinden

Kada kralj Antoine zaprijeti da će reći Francisu za Mary i njezinu vezu s Condesom, on čini šokantan potez. Bash I Kenna shvaćaju da se njihov brak više ne može popraviti nakon što on saznaje za njezina švrljanja.

CSI: CYBER ZLOČINI, S1 E1, četvrtak 28.1. u 21:50h
Glavne uloge: Patricia Arquette, James Van Der Beek

Specijalni agent Avery Ryan i njezin tim FBI-jevih cyber analitičara istražuje slučaj ukradenih monitora za bebe.

CSI: CYBER ZLOČINI

Specijalna agentica Avery Ryan predvodi Odjela za cyber zločine unutar FBI-a, jedinicu na prvoj crti obračunavanja s ilegalnim aktivnostima koje počinju idejom u glavi, žive online, a odigravaju se u stvarnom svijetu. Iz prve ruke zna kako današnja tehnologija omogućava ljudima da žive u sjeni interneta čineći ozbiljne zločine globalnih proporcija. Ryanin supervizor, asistent direktora Simon Sifter, iskusni FBI-jevac, zadužen je za “čišćenje” odnosa između Cyber odjela i drugih grana vlasti. U timu su još agent Elijah Mundo, samoprozvani ovisnik o akciji, zatim Daniel Krumitz, introvertirani genijalac brzog jezika, Brody Nelson, haker koji je između zločina i vlasti odabrao raditi za FBI, i Raven Ramirez, novakinja i stručnjakinja za socijalne mreže.

Dok drugi agenti traže zločince po mračnim ulicama Ryan i njezin tim pretražuju tamnu stranu interneta, gdje je zlo skriveno u kutevima najveće mreže, kriminalci su anonimni, novcu je teško ući u trag, a sve što je na prodaju je udaljeno samo jednim pritiskom tipke.

Glavnu ulogu u serijalu CSI: Cyber zločini igra Patricia Arquette, dobitnica Oscara, Emmyja I Golden Globea. Njoj je, u roli Elijaha Munda priključuju James Van Der Beek kojeg naša publika poznaje iz serijala Dawson’s Creek. Brodyja Nelsona igra Shad Moss, poznatiji kao Bow Wow, nekadašnja teen hip hop zvijeda. U ostalim ulogama pojavljuju se Peter MacNicol, Charley Koontz i Hayley Kiyoko. Serijal, inače inspiriran radom cyber psihologinje Mary Aiken producirali su Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Anthony Zuiker, Pam Veasey, Jerry Bruckheimer i Jonathan Littman.

Prva sezona serije ima ukupno 13 epizoda, a gledati se mogu svaki četvrtak, počevši od 28. siječnja u 21:50H samo na AXN Adriji.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala