Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Bowie je trebao glumiti u Čuvarima galaksije 2
Glazba legendarnog umjetnika bila je dio originalnog filma, a mogla bi biti i u nastavku, kad već ne može on

David Bowie je trebao glumiti u "Čuvarima galaksije 2"

Prije dva dana svijet je izgubio jednu od najvećih ikona našeg vremena, rock zvijezdu, glumca i predvodnika kulture Davida Bowieja, koji je izgubio bitku s rakom i preminuo sa samo 69. godina. Postoje nebrojeni razlozi da tugujemo nad ovim gubitkom i nebrojeni da slavimo njegov izvanredan život.

Danas smo otkrili da je Bowie svojoj bogatoj karijeri zamalo dodao još jednu ulogu. Kako se čini Marvel je želio da David Bowie ima cameo ulogu u njihovoj svemirskoj avanturi Čuvari galaksije 2. James Gunn, redatelj Čuvara galaksije, jučer je na Facebooku objavio svoj pozdrav velikom umjetniku u kojem je otkrio da je postojala realna šansa da Bowie bude dio filma:

"Baš nedavno smo Kevin Feige i ja razgovarali o cameo ulogama u Čuvarima 2 i on je spomenuo Bowieja. Rekao sam mu da me ništa ne bi više usrećilo no da sam čuo od zajedničkih prijatelja da se ne osjeća baš najbolje. Međutim, dobili smo povratnu informaciju da je dobro i da bi se to sve moglo dogoditi."

David Bowie je na svoj način bio i dio prvog dijela iz 2014., jer je njegova pjesma Moonage Daydream iz 1971. bila dio službenog soundtracka filma. Na žalost, samog Bowieja nećemo moći više gledati no njegova glazba ostaje. Redatelj Gunn se nada kako će i u nastavku Čuvara moći upotrijebiti neku Bowiejevu pjesmu, navodno već ima favorita sa albuma Ziggy Stardust and the Spiders From Mars.

Doduše, scena u kojoj je trebala ići ta pjesma navodno je izbačena iz filma tako da ne znamo što će Gunn smisliti. Ako ne prije, saznat ćemo 5. svibnja 2017. godine kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala