Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Da, Deadwood se stvarno vraća
HBO je potvrdio da se sprema dostojni završetak obožavane vestern serije "Deadwood"

Da, "Deadwood" se stvarno vraća

 U kolovozu prošle godine ponadali smo se kako su glasine o povratku Deadwooda istinite kada se Garret Dillahunt oglasio na svome Twitteru.

Kako smo prenijeli u kolovozu, HBO-ov predstavnik je rekao: "Što se tiče tweeta Garreta Dillahunta o navodnom Deadwood filmu, jedino mogu reći da su za sada bili samo početni razgovori."

Garret Dillahunt u popularnoj vestern seriji glumio je Francisa Wolcotta i Jacka McCalla, a glavne uloge su nosili Timothy Olyphant i Ian McShane. Serija, koja je neočekivano otkazana nakon tri sezone 2006.godine, vratit će se kako bi dala priči zadovoljavajući završetak. Ipak, HBO ima u planu film, a ne potpuno novu sezonu. 

Predsjednik HBO-a, Michael Lombardo, za TV Line je otkrio kako unatoč tome što je kreator serije David Milch trenutačno zaposlen drugim projektima plan za snimanje filma čvrsto stoji. 

"Obvezali smo se Davidu da ćemo to napraviti. On je predložio glavne crte priče, ali znajući Davida, to bi se moglo promijeniti. Ali sigurno će se dogoditi."

"Znam ga već duže vrijeme i imam osjećaj kako još nije završio pričati o tome." - nadodao je Lombardo i potvrdio kako će po završetku drugih projekata David Milch započeti pisati scenarij za filmsku verziju Deadwooda.

Napeta drama smještena je u gradić Deadwood, koji se nalazi na indijanskom teritoriju. Ovo protuzakonito naselje nasilno je i necivilizirano mjesto koje privlači raznolike ljude željne bogatstva: odmetnike, poduzetnike, bivše vojnike i ucjenjivače... Stanovnici Deadwooda su i bivši šerif Seth Bullock, legendarni revolveraš Divlji Bill Hickock i machiavellistički krčmar Al Swearengen.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala