Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 8.1.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo nove zanimljive serije te tri izvanredna filma

TV Preporuke dana - Petak 8.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak 8.1.

SERIJE

Tuđi život, Nova TV u 20:10h
Hazal se bacila pod motor, ali, srećom, nije teže ozlijeđena. Odmah nakon nesreće nazvala je svoje biološke roditelje Džihana i Dilaru, a ne Gulseren. Dilara je primila vijest o Hazalinoj nesreći te je odjurila iz trgovačkog centra u kojemu je bila u kupnji s Džansu. Dilara je Džansu rekla da je njezina prijateljica doživjela nesreću. Džihan je primio poziv u trenutku kad je priznao Gulseren što osjeća prema njoj. Džihan, Gulseren i Dilara sreli su se u bolnici. Liječnik je Džihanu rekao da Hazal nije ozbiljno ozlijeđena te da je možda sve osmislila kako bi privukla njihovu pozornost. Džansu odluči posjetiti Gulseren, ali dočeka je Keriman. Džansu je tako upoznala i sestru svoga biološkog oca. Nakon izlaska iz bolnice Džihan, Gulseren i Hazal dolaze u dom Džihanove obitelji, gdje nalaze Džansu. Džansu i Hazal su se sad i službeno upoznale. Dilara i Džihan počinju se svađati jer je Dilara shvatila da se između njega i Gulseren nešto događa.

Inspektor George Gently, HTV 2 u 21:53h
Gently je šokiran kad dobije pismo kojim Bacchus daje otkaz, ali ubrzo shvati da je njegov narednik izgubio samopouzdanje. Kako bi mu pomogao da ga ponovno stekne, Gently inzistira da mu Bacchus tijekom otkaznog roka pomaže istražiti smrt pritvorenika. Policija u Newcastleu uhitila je prosvjednike kako bi raščistila sirotinjsku četvrt predviđenu za rušenje. Sljedeće jutro policajka Rachel Coles otkriva da jedan od prosvjednika leži mrtav u ćeliji. To će se pretvoriti u slučaj zbog kojeg će se i Gently i Bacchus zapitati što znači biti policajac u vrijeme kad se odnos prema policiji mijenja. Više nisu pouzdani, bliski lokalni bobiji u patroli. Policajce sad gledaju kao državne agente.

Revolucija, Doma TV u 23:05h
Dok se skupina približava Nevilleu i njegovim ljudima, raste i njihova nada da će pronaći Dannyja, sve dok im zapanjujuće otkriće gotovo ne pokvari planove. U međuvremenu, Monroeove naredbe povisile su vrijednost Dannyjeva života, a Nora će se povezati sa suradnikom pobunjenikom.

Igra, HTV 2 u 23:29h
London 1972. Kad prebjegli časnik KGB-a Arkadij Milanov otkrije postojanje Operacije "Staklo", strašne sovjetske urote koja bi mogla promijeniti tijek Hladnoga rata, Tata, šef agencije MI5, okuplja tajnu ekipu da to istraži. Sovjeti aktiviraju popis pritajenih agenata po cijeloj Britaniji, a Tatina ekipa mora djelovati brzo kako bi saznala informacije o uroti.

FILMOVI

Veliko nebo, HTV 3 u 20h
"Veliko nebo" slavnoga Howarda Hawksa (Scarface, Rio Bravo, Hatari, Only Angels Have Wings), američkoga redatelja koji se uspješno okušao u gotovo svim filmskim žanrovima, izvrstan je vestern koji prikazuje napete događaje vezane uz grupu trgovaca na američkom Divljem zapadu. Kroz priču punu akcije - susreta s Indijancima, opasnih prijelaza preko Missourija, i nesuglasica među članovima grupe, film odlikuje izvrsna karakterizacija likova i njihovi odnosi, osobito markantan lik tajanstvene Indijanke koja ne zna engleski, no koja osvoji dvojicu glavnih junaka.

Tootsie, HTV 1 u 20:09h
Michael Dorsey (Dustin Hoffman) je talentirani glumac, ali njegova zahtjevna priroda i tvrdoglavost razljutili su sve producente u New Yorku. Sada ga nitko ne želi angažirati. Ali Michael treba novac - točnije osam tisuća dolara - a kako bi ga zaradio, spreman je odigrati ulogu života.

Sve što trebaš je ljubav, HTV 3 u 22:20h
Dankinja Ida (Thrine Dyrholm) nedavno je završila naporne tretmane kemoterapije i baš kada je mislila da će moći malo predahnuti i odmoriti se od stresa, novi šok - njen muž ju je cijelo vrijeme varao sa svojom mladom suradnicom. Nakon što mu održi lekciju, Ida sama odlazi u Italiju na vjenčanje svoje kćeri. Ondje upoznaje oca mladoženje, Philipa (Pierce Brosnan) i iako stvari između njih dvoje nisu krenule baš najboljim putem, uskoro se počinju razvijati simpatije...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala