Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Brzi i žestoki 8 snimat će se na Kubi
Universal Pictures postat će prvi američki studio koji će svoj film snimati na najvećem karipskom otoku

"Brzi i žestoki 8" snimat će se na Kubi

Sljedeći film jedne od najpopularnijih Universalovih franšiza Brzi i žestoki pomaknut će granice hollywoodske filmske industrije i snimati najnoviji nastavak na Kubi te tako postati prvi veliki američki film koji je to napravio.

I dok se nestrpljivo čeka početak produkcije, Variety je ekskluzivno saznao da su namjere da se Brzi i žestoki 8 snimaju na Kubi jasne jer je ekipa filma već obišla ovaj otok kako bi istražili moguće pogodne lokacije, a sve je potvrdio i glasnogovornik studija. „Universal Pictures trenutno je procesu ishođenja svih potrebnih dozvola od vlasti SAD-a i Kube kako bi mogli nastaviti pregled lokacija na Kubi koje nas zanimaju“.

Lokacije Latinske Amerike postale su zadnjih godina ciljana destinacija američkih filmskih studija, kako bi još više privukli brojnu publiku tih zemalja. Ukidanjem dugogodišnjeg embarga 2015. godine i Kuba je postala dio tržišta koji će Hollywood sigurno maksimalno iskoristiti.

Zbog zategnutih odnosa ove dvije države, filmovi u kojima se radnja odvija na Kubi snimali su se uglavnom na lokacijama Dominikanske Republike ili Urugvaja. Egzotične lokacije su sastavni dio filmova Brzi i žestoki, a prethodni nastavci snimali su se između ostalih lokacija i u Dubaiju i Rio de Janeiru. 

Brzi i žestoki 8 će snimanje započeti već na proljeće u Atlanti i New Yorku, a planiraju jedan od najvažnijih dijelova filma snimati na Kubi nakon što prikupe sve potrebne dozvole. To će za promociju ove države u kojoj je do sada snimljen samo jedan američki indie film pod nazivom Papa, imati odjek vjerojatno veći i od silnih eksplozija po kojima su Brzi i žestoki poznati. 

Nadamo se da će ekipi na čelu s redateljem Garyjem Grayjom sve ići po planu, a Brzi i žestoki predvođeni Vinom Dieselom i Dwayneom Johnsonom u kina bi trebali stići 17. travnja 2017. godine.

S.V. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala