Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christoph Waltz pristaje na još Bond filmova pod jednim uvjetom
Oskarovac je u posljednjem filmu o popularnom tajnom agentu 007 glumio njegovog velikog neprijatelja

Christoph Waltz pristaje na još Bond filmova pod jednim uvjetom

Upozorenje: članak otkriva detalje iz filma Spectre pa ako ga još niste gledali možda biste trebali preskočiti čitanje.

Iskreno govoreći, u okviru Bond filmova Spectre je bio poprilično razočaranje iako naravno, ima svoju vrijednost u cijelom tom serijalu. Ono što je film uspio jest pripremiti nas za dobre potencijalne sukobe između Jamesa Bonda i Ernsta Stavra Blofelda.

Kultnog Bondovog neprijatelja u ovom je filmu utjelovio oskarovac Christoph Waltz, koji je navodno spreman i za snimanje nastavka, ali samo pod jednim uvjetom: da se i Daniel Craig vrati kao James Bond. Njegov glavni razlog jest kako bi održali kontinuitet, iako to nikad nije bilo presudno prethodnim filmovima.

Njegov uvjet na neki način ima smisla jer Craigov Bond i Waltzov Blofeld imaju zajedničku povijest na vrlo osobnoj razini, što je velika razlika od odnosa koji su imali njihovi prethodni likovi. Stvaranje tako osobne poveznice sa Craigovim Bondom u filmu Spectre pa da u sljedećem filmu dođe neki drugi glumac na to mjesto ne bi baš ulilo previše povjerenja kod gledatelja.

No, s druge strane, ako se Waltz ni ne vrati u ulogu Blofelda to ne znači da se lik Blofelda ne može iskoristiti. Do sada je nekoliko glumaca utjelovilo zloglasnog vođu organizacije Spectre, od Donalda Pleasancea u Samo dvaput se živi do Tellyja Savalasa u U službi Njezina Veličanstva. Lik je navodno ubijen tijekom događaja u filmu Samo za tvoje oči 1981. i tek se prošle godine ponovno vratio na filmska platna. Kakva ga sudbina čeka još uvijek nitko ne zna.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    1 1
    marlonbrando marlonbrando @ 4.1.2016. 14:52

    Waltz je bio dobar, ali sa Spectreom treba prestati i on i Craigova era. Bio bi to dostojan završetak.

    Navijam za novog Bonda u obliku Toma Hardyja.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala