Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kevin Feige o Čuvarima galaksije 2, Thanosu i Thoru: Ragnarok
Kevin Feige razotkrio je što smo sve krivo pretpostavili o budućim filmovima Marvela

Kevin Feige o "Čuvarima galaksije 2", Thanosu i "Thoru: Ragnarok"

 U novu godinu ulazimo s puno nade za Marvelovu franšizu jer ćemo ove godine gledati nastavak Faze 3 s Doctorom Strangeom, a prije toga i film Captain America: Civil War. No, već duže vrijeme traje i promocija filmova koje još dugo nećemo moći vidjeti na velikim platnima. Primjerice, riječ je o filmovima Čuvari galaksije 2 i Thor: Ragnarok, a spomenut je i reboot Spider-mana

Kevin Feige je za Empire otkrio pokoji detalj o spomenutim filmovima koje ćemo gledati 2017. godine, a unatoč brojnim najavama koje smo slušali do sada, čini se kako smo navedeni na krivi trag i ponešto o budućim filmovima Marvela krivo pretpostavili. 

Kevin Feige kao producent i predsjednik studija sjedi za čelom mnogih Marvelovih filmova, stoga mu je dostupno puno delikatnih informacija, od kojih je neke podijelio s obožavateljima.

Ni Thor: Ragnarok  navodno neće biti ono što fanovi očekuju. Unatoč tome što podnaslov filma zaziva kraj svijeta (u Nordijskoj mitologiji Ragnarok je naziv bitke za kraj svijeta), Feige poručuje kako bi valjalo zanemariti naslov u svojim očekivanjima od filma.

Također je rekao - "Bit će to, možda, potpuno drugačiji film od dva prijašnja Thora, poput Ratnika Zime koji je bio potpuno drugačiji od prvog Kapetana Amerike. Želimo film odvesti na nova mjesta, a imamo i nove likove koji će pokazati koliko su nam veliki ciljevi. A imamo i Hulka." Ako je to bilo nedovoljno određeno, Feige je najavio i to da će se novi nastavak Thora jako malo će se zadržavati na Zemlji i bit će prvenstveno smješten u svemiru. 

Za Spider-mana je ponovio kako će se više pozabaviti 15-godišnjim Peterom Parkerom, no napomenuo je kako svjedno možemo očekivati spektakl u tradiciji dosadašnjih ekranizacija.

M.M. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala