Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 3.1.
Za ovu nedjeljnu večer za vas smo izdvojili zanimljive i zabavne serije te napete filmove

TV Preporuke dana - Nedjelja 3.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju 03.01.

SERIJE

Stella, Nova TV u 20:10h
Iako je prošla na audiciji, zbog Elinog spletkarenja, Jasmina mora ponovno doći na ´Stellu´ i izboriti se za prolaz u idući krug natjecanja. Rastrgana između posla, brige za oca i posjeta majci u bolnici, i sama se razboljela. S upalom grla, uvjerena da nema šanse, ipak se pojavljuje na nastupu. Iako bolesna, ponovno očarava žiri i ostale natjecatelje, a ponajviše Kristijana koji prema njoj gaji sve dublje osjećaje. Njezinim nastupom i pojavom oduševljeni su svi osim Ele, kojoj postaje sve jasnije kako je njezina miljenica Lana dobila ozbiljnu konkurenciju. Zaslijepljena ambicijama forsira Lanu s vježbanjem do krajnjih granica, ni ne sluteći da je Lana odlučila uzeti stvari u svoje ruke te prikupiti dodatne bodove kod Gavrana. Kako se natjecanje zahuktava, žiri ima sve važniju ulogu, a polako se otkriva i prava pozadina njihovih međusobnih odnosa, isprepletena skrivenim simpatijama, ali i mračnim tajnama iz prošlosti.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:50h
Joan i Sherlock pokušavaju uloviti Charlesa Augustusa Milvertona, ucjenjivača obitelji žrtava silovanja, koji prijeti da će objaviti snimke ukoliko mu se ne plati. I dok detektivi potajno istražuju Milvertonovu kuću, svjedoče upadu maskiranog čovjeka u stan ucjenjivača i njegovom ubojstvu. Nažalost, Milverton je imao plan da, ukoliko se njemu nešto dogodi, sve snimke će biti puštene u javnost pa Joan i Sherlock moraju doznati s kim je Milverton radio, i to što prije.

Pa to je fantastično, HTV 2 u 22:43h
Je li se kraljica dosade napokon trgnula? Saffy se konačno malo opustila pa joj je Eddy uvalila seksi kviz iz "Cosma" ne bi li se zbližile.

FILMOVI

Obračun kod O.K. korala, HTV 3 u 20h
Jedan od najboljih kaubojskih filmova svih vremena, Obračun kod O.K. Corrala istražuje odnos dvije najomiljenije legende; Wyatta Earpa (Burt Lancaster) i Doc Hollidaya (Kirk Douglas). Kada Earp spasi Hollidaya od bande, neprijatelji postaju prijatelji te zajedno odluče očistiti Zapad od razuzdane bande Clanton... Film je dvostruko nominiran za Oscara 1958. godine.

Hanna, Doma TV u 20h
Živeći potpuno različito od ostalih djevojaka njezine dobi, Hanna je odgajana i trenirana samo za jedan cilj: da postane savršena ubojica. Uskoro će Hannu njezin otac pod krinkom poslati na tajnu misiju zbog koje će proputovati gotovo čitavu Europu, istovremeno se skrivajući od misterioznih agenata koje je poslala nemilosrdna agentica CIA-e koja skriva vlastite tajne.

G.I. Joe: Kobrin uzlet, RTL u 20h
U Kazahstanu, kod transporta ubojitih raketnih glava napravljenih pomoću nanotehnologije, koju je osmislila vojna kompanija M.A.R.S. na čelu s Jamesom McCullenom (Christopher Eccleston), američki vojnici Duke (Channing Tatum) i Ripcord (Marlon Wayans) su napadnuti. Spašava ih specijalna postrojba koja se naziva G.I Joe. Vođa im je general Hawk (Dennis Quaid) i već neko vrijeme su na tragu zločinaca koji se nazivaju “Kobre” i koji stoje iza ovog napada. Spašeni vojnici žele se pridružiti elitnoj postrojbi, a James McCullen šuruje s Kobrama, u nadi da će se domoći svojih posebnih ratnih glava.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala