Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Doček Nove godine uz TV. Što gledati?
Pogledajte što su nacionalne TV kuće pripremile za Najluđu noć u godini

Doček Nove godine uz TV. Što gledati?

Ako planirate ostati kod kuće i večer provesti uz TV, donosimo vam kratki pregled novogodišnjeg programa nacionalnih televizija. Prikazivat će se brojni filmovi, od klasika do novijih komedija, a nudi se i glazbeni show program pa vjerujemo da će svatko naći nešto za sebe.

HTV1 će program za doček započeti posebnom novogodišnjom epizodom kolaž-emisije pod nazivom Montirani proces, satirični osvrt na godinu na zalasku kroz sva područja života Hrvatske - od trenutačnih političkih do sportskih zbivanja. Uslijedit će Silvestro - emisija u kojoj će ozbiljna glazba dobiti crtu neozbiljnosti i novogodišnjega ugođaja, a protagonisti će uz neočekivane izvedbe i goste biti sudionicima glazbeno-zabavne emisije Maestro

Talk-show Satirikon s Tarikom Filipovićem, u novogodišnjoj će noći tek u svečarskome duhu naznačiti koliko se dobro možemo zabavljati kad Tarik, ne samo kao voditelj televizijskih kvizova, nego i kao glumac, ugosti poznate, a mentori The Voicea – Najljepšega glasa Hrvatske, natjecatelji prve sezone i glazbeni gosti vrhunskim glasovima i neobičnim glazbenim suradnjama uvest će nas u novu 2016. godinu emisiji Sretna nova! 
 
HTV2 pripremio je filmsko-glazbeni doček, pa tako večer započnite uz dvije odlične komedije Čuvar životinja i Starci, a Novu godinu dočekajte uz snimku koncerta Tony Cetinski - 25 godina s vama, kojim je Tony proslavio 25 godina karijere ovog ljeta u predivnom ambijentu pulske Arene.
 
 
HTV3 na Silvestrovo donosi filmske klasike, pa najluđu noć u godini možete provesti uz filmove Barbarella, Bilo jednom na Divljem zapadu, Invazija tjelokradica i Cigani lete u nebo
 
Nova TV nakon serije Lud zbunjen normalan i ove godine priprema zabavnu novogodišnju emisiju s pregršt dobre glazbe i humora. Gledatelji imaju priliku zabaviti se uz emisiju I godina nova 2016., te zajedno s omiljenim likovima iz popularne serije Kud puklo da puklo dočekati Novu godinu.
 
 
Doma TV donosi niz zabavnih filmova uz koje gledatelji mogu dočekati 2016. godinu. Višestruko talentiranog Jackieja Chana gledatelji će tako moći vidjeti u ulozi hrabrog špijuna u akcijskoj komediji Nuklearna opasnost, nakon čega slijede oba dijela filmskog megahita Harry Potter i darovi smrti. Ljubitelji filmova imat će priliku uživati uz višestruko nagrađeni film Posljednji samuraj s Tomom Cruiseom u glavnoj ulozi, a u prvim satima 2016. godine, gledatelji će se moći opustiti uz zabavnu komediju Nadam se da poslužuju pivo u paklu.
 
RTL je za posljednji dan stare i prve sate nove godine pripremio filmski maraton pa tako od 20 sati pogledajte obiteljsku komediju Šumska družina, SF avanturu Fantastična četvroka: Dolazak srebrnog letaća, Velika gužva u Kineskoj četvrti i Univerzalni vojnik 3.
 
Sretnu i uspješnu 2015. želi vam ekipa MojTV-a!
 
S.V.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala