Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Je li stigao kraj za Castle?
Finale osme sezone popularne kriminalističke serije sa Stanom Katić i Nathanom Fillionom moglo bi označiti kraj priče

Je li stigao kraj za "Castle"?

Popularna kriminalistička serija Castle bliži se polovici osme sezone prikazivanja. Osma sezona sa prikazivanjem je krenula u rujnu i gledanost nije baš na zavidnoj razini. I dalje se drže malo iznad prosjeka, no hoće li to biti dovoljno za još jednu sezonu?

Terence Paul Winter i Alexi Hawley, tvorci serije, nisu spremni završiti priču sa osmom sezonom no ipak su osmislili finale sezone, koje je dovoljno dobro da može poslužiti i kao finale cijele serije, ukoliko ne odobre još jednu sezonu. U nedavnom razgovoru za TVLine su rekli:

"Andrew W. Marlowe i Terence Paul Winter napisali su finale sezone kao da je finale cijele serije. I postoji velika šansa da će se tako i dogoditi. Nadamo se da ćemo se vratiti za devetu sezonu, ali moramo se ponašati kao da nećemo."

Tvorci serije ne gube nadu unatoč činjenici da je postoji velika šansa da Castle bude otkazan radi pada gledanosti, ali to će se znati tek za nekoliko mjeseci. Glavni glumci Nathan Fillion i Stana Katić su već za osmu sezonu produživali svoje ugovore tako da će i s njima morati biti posebni pregovori za potencijalnu devetu sezonu.

U međuvremenu scenaristi, osoblje, glumci i filmska ekipa trude se i dalje raditi ono što su radili posljednjih osam sezona. "Stvar je u tome što će ABC tek pred kraj otkriti svoju odluku. Tako da je naš plan jednostavno ispričati zadovoljavajuću priču i pokušati zaključiti sezonu na uzbudljiv način.", zaključili su Winter i Hawley.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala