Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hrga na tajnom sastanku sa Sutlićem traži plaću od 16.000 kn
Mirjana Hrga se želi vratiti na HTV i konačno se posvetiti "ozbiljnom novinarstvu"

Hrga na "tajnom sastanku" sa Sutlićem traži plaću od 16.000 kn

Pljuvački tekst o Mirjani Hrgi kojeg je danas objavio tjednik Extra sadrži i nekoliko "zgodnih informacija" - prema njihovim saznanjima, Mirjana Hrga danas se sastaje s direktorom HRT-a Vanjom Sutlićem, i to kako bi dogovorila detalje svog spektakularnog povratka na državnu televiziju, s koje je na Novu TV pobjegla prije pet godina.

Na sastanku sa Sutlićem Hrga će, doznaje Extra, tražiti "koeficijent 16", odnosno, najveći mogući status u Informativnom programu, kakav na državnoj televiziji imaju samo Mirjana Rakić i Branka Kamenski, a garantira najmanju moguću plaću od 16 tisuća kuna mjesečno. Sljedeća stepenica u HRT-ovoj piramidi je posebni ugovor kakav, primjerice, imaju Goran Milić i Denis Latin.

Extra doznaje i kako je Hrgu razbjesnio odabir kolegice Ksenije Kardum na mjesto urednice u informativnom programu, a reakcija direktorice informativnog programa Nove TV Ive Gačić bila je kap koja je prelila čašu.  Naime, nakon što je Hrga zatražila da zamijeni Kseniju Kardum kad su u pitanju "ozbiljne političke teme", dobila je odgovor kojeg nije htjela čuti - prema procjeni Nove TV, imidž kojeg je "zaradila" u proteklim godinama ne odgovara statusu ozbiljne novinarke.

"Mirjana Hrga u medijima se pojavljivala u različitim ulogama, povodi njenih intefvjua bili su trivijalni - poput nove frizure ili ljubavnih trokuta u kojima se našla, tako da je takvim pristupom sama sebi uskratila mogućnost da se bavi novinarstvom u skladu sa svojim ambicijama", zaključuje urednica Extre u tekstu koji sasvim ugodno sabire javno djelovanje "ozbiljne novinarke" kojoj u emisiji redovito ispadaju halteri.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala