Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma dobila superfinaliste, tko će biti pobjednik?
Za drugo mjesto u superfinalu u dvoboju umova borili su se Blaženka i Ivica

Farma dobila superfinaliste, tko će biti pobjednik?

Najprije je postala prva finalistica, a sada se Anna može pohvaliti i pobjedom u prvom predduelu koji ju je plasirao u superfinale Farme. „Još uvijek ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo, da sam ja pobijedila u ovom polufinalu, jer Ivan je među najboljima! Nisam vjerovala da njega može bilo tko pobijediti na znanju, ali vjerujem da je on znao, samo što sam ja bila brža,“ kazala je Anna nakon što je u dvoboju umova pobijedila Ivana.

Njezina pomoćnica Miriam, koja ju je zajedno s Anninim očuhom pripremala za dvoboj, bila je sretna Anninom pobjedom. „Meni je jako drago da me je Anna odabrala, mi smo se zdušno bacili na ponavljanje gradiva“, kazala je Miriam.

Gubitnik dvoboja Ivan ostao je razočaran ishodom, ponajviše zbog toga što je, tvdi, zajednica polagala velike nade u njega. „Uvijek je gorak okus izgubiti. Vidim da sam razočarao jedan dio farmera. Razočarao sam ih zbog toga što su vjerovali u mene i radi toga što je najveći broj dukata bio preusmjeren na mene. Prvenstveno sam pogriješio u tome što sam manje spavao nego što sam trebao. Problem je i Annina prednost u tome što je Anna već iskusila arenu par puta, ali ne želim tražiti sad tu neke razloge, bila je brža od mene i bolja. Osjećam se umorno, dosta razočarano i jedino na što mislim je da ovo što prije završi“ izjasnio se Ivan.

Za drugo mjesto u superfinalu borili su se Blaženka i Ivica takođeru dvoboju umova, a odgovarat će na pitanja iz kategorije Ljudi i običaji, a učenju će Ivici pomagati Aldo, a Blaženki Nedjeljko.

Za Ivicu je prethodna noć bila najduža do sada, a kako kaže, nije mogao usnuti. Posebno iznenađenje uslijedilo je kada je Mentor Joža na farmu doveo Ivici ženu, a Blaženki kćer. 

Duel je bio prilično napet. Oboje su se borili koliko su mogli, a pitanja na koja nisu znali, preskočili su. Iako je u zadnjem trenutku rezultat bio izjednačen, Blaženka je pronašla snagu i točno odgovorila na posljednje pitanje. Upravo je na taj način Ivica poražen u drugom predduelu, a Blaženka je postala druga superfinalistica koja će se u subotu boriti za glavnu nagradu.

U finalu borit će se Blaženka i Anna, a tko će izaći kao pobjednik, saznat ćete sutra u 21 sat na Novoj TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala