Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 19.12.
Iz večerašnjeg programa izdvajamo zabavne emisije, napete serije i četiri fantastična filma

TV Preporuke dana - Subota 19.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 19.12.

SERIJE / EMISIJE

Ja to mogu, HTV 1 u 20:06h
Vidjet ćemo koje su četiri vještine u proteklih tjedan dana svladala naša četiri natjecateljska para. Slavko Sobin i Ivan Vukušić izvode točku navijačica koju su im na kraju prošle emisije pokazali članovi i članice Plesnog studija Escape. Marko Tolja i Ana Majhenić svladavali su vještinu vožnje monociklom, koju su predstavili članovi skupine Piloti. Tamara Loos i Jelena Glišić, uz pomoć ekipe lutkarske serije Hrvatske televizije Patka Matilda, pripremaju lutkarsku predstavu. Vidjet ćemo kako su Davor Bilman i Lana Jurčević svladali akrobacije na svili koje su im pokazale plesačice Triko cirkus teatra.

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Burek dolazi u studio Akord kako bi sa Farukom dogovorio probno snimanje za seriju. Da bi organizirao snimanje nedostaje mu samo jedna sitnica - HD kamera. Samir je uhićen pod sumnjom da je ukrao Rizvanovu kameru. Ako je Samir u zatvoru, nije Samirova kamera. Faruk sa Samirom ipak dogovara kupovinu kamere, ali uskoro upravo zbog nje završava u zatvoru. Damir i Barbara žele obnoviti svoju vezu, ali Damir sumnja da ga Barbara vara sa Izetom.

Farma, Nova TV u 20:55h
Večeras budite uz Veliko finale Farme kada ćemo saznati tko će otići kući sa glavnom nagradom - 250 dukata od Zadruge, 25 dukata iz predduela i 50 dukata iz finalnoga duela te dukati koje su farmeri sami prikupili.

Carstvo poroka, HTV 2 u 23:14h
U posljednjoj epizodi sezone Eli se sprema za najgore kada agent Knox počne provoditi svoj plan za uništenje Nuckyja. U Ciceru Capone i Torrio se ipak uspijevaju dogovoriti. Bjelko želi poravnati račune, a Richard Harrow spašava Tommyja, ali na uštrb Gillian...

FILMOVI

Sam u kući 3, RTL u 20h
Međunarodna kriminalna organizacija uspjela je ukrasti najnoviji kompjuterski čip iz američkog Ureda za obranu, iznimno tajni izum koji će vlasniku pružiti dotad neslućene mogućnosti korištenja povjerljivih svjetskih informacija. Iako je krađa prošla glatko, bez ikakvih problema, zamjena prtljage na aerodromu uzrokovala je da čip, skriven u igrački automobila na navijanje, završi u tihom predgrađu Chicaga, domu malog Alexa. Nakon prvotne panike zbog ogromnog gubitka, kriminalci se razvesele kad shvate gdje se čip nalazi, a pogotovo kad saznaju da u kući trenutno nema nikoga osim osmogodišnjeg dječaka. Međutim, ono što ne znaju je da je Alex jedina osoba na svijetu dovoljno dovitljiva i hrabra da ih zaustavi, bez obzira na svoje godine.

Na vatrenoj liniji, HTV 2 u 20:06h
Iskusni Frank Horrigan tajni je agent starog kova, pripadnik specijalne američke tajne službe, koji se pred samu mirovinu još uvijek bori s demonima iz svoje prošlosti. Naime, na njegovu prvom zadatku čuvanja predsjednika, 1963. godine ubijen je predsjednik John F. Kennedy, što si Horrigan nikako nije uspio oprostiti. Gotovo trideset godina kasnije, aktualni američki predsjednik vodi kampanju za ponovni izbor, a Horrigana počinje opsjedati profesionalni ubojica Mitch Leary, najavljujući još jedno ubojstvo.

Pad crnog jastreba, HTV 1 u 21:33h
Kako bi spasile dvojicu poručnika na tajnom zadatku, koje je zatočio jedan od najmoćnijih somalijskih kriminalaca, američke vlasti su 1993. u Mogadishu poslale skoro 100 vojnika, s ciljem što bržeg oslobađanja. Međutim, Amerikanci su naišli na izniman otpor nekoliko stotina pripadnika somalijskih paravojnih postrojbi, pa je situacija koja se mogla riješiti relativno mirno eskalirala u pravi mali rat. U sukobima su srušena i dva američka helikoptera pa je tako jednoj spasilačkoj misiji trebalo pridodati i drugu...

Hector u potrazi za srećom, Doma TV u 23:20h
Hector je osebujni psihijatar koji je sve više umoran od vlastita neuzbudljivog i dosadnog života. Kaže svojoj djevojci Clari da se osjeća kao prevarant jer sam nije iskusio pravi život, a istovremeno daje savjete svojim pacijentima. Stoga se odluči osloboditi rutine i kreće na veliko putovanje kako bi otkrio tajnu sretnog života.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala