Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 18.12.
Večeras otkrijte tko je drugi superfinalist Farme ili uživajte u vrhunskim filmovima i serijama

TV Preporuke dana - Petak 18.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 18.12.

SERIJE / EMISIJE

Umorstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:06h
U seocu Deverell, u Midsomeru, prijedlog obitelji Inkpen, koja je ponovno došla u vlasništvo svog starog plemićkog posjeda, da se seoski vrt Memorial Garden koji se nalazi na njihovom posjedu pretvori u prostor za čaj, uzbudi stanovnike. Jedna je obitelj osobito razbješnjena: Bennetti, koji su bili vlasnici posjeda nekoliko godina i zasnovali Memorial Garden. Mlada članica obitelji Inkpen ubijena je u Memorial Gardenu, a pokraj njezine glave pronađen je papirić. Barnaby i Troy postanu sumnjičavi kada doznaju da je gospođa Bennett tajnovito nestala prije nekoliko godina.

Farma, Nova TV u 20:15h
Nakon prvog održanog predduela koji nam je dao prvog superfinalista - Annu, vrijeme je za još jedan dvoboj - tko će se s Annom boriti u superfinalu, Blaženka ili Ivica, ne propustite doznati!

Kud puklo da puklo, Nova TV u 21:35h
Miličino nedjelo je razotkriveno. Razjarena Miranda je napada i obeća joj osvetu, a zgrožena Meri prijeti tužbom, od koje je Damir ipak razuvjeri. Posljednje neugodno iznenađenje pred odlazak iz sela Meri priredi Barbara, koja sa svojom folklornom družinom, nazvanom FUK 'Jack Prpa' želi izvesti plesnu točku za ispraćaj pokojnika. Nakon što je prodaja hotela propala, Damir i Katarina pitaju se što dalje? Katarina se pita je li odluka o odlasku u Zagreb dobra? Odgovor joj dodatno otežaju Josip i Diana koji joj govore da bi ona i Damir trebali ostati u Oštrovcu. U međuvremenu, u Oštrovac stiže Tihomir, želeći doći do Katarine. No, Stipe i Mile odluče ga potrjerati iz Oštrovca. Kada im Slave poremeti plan, u pomoć zovu Marka. Miranda se umiljava Dariju, želeći mu se vratiti. Iako dožive emotivan trenutak, Dario ipak ne oprašta te raskine s Mirandom.

Foyleov rat, HTV 2 u 21:56h
Kad netko pokuša ubiti Hildu Pierce ispred zgrade MI5, Foyle mora proučiti njezinu ulogu u Upravi za specijalne operacije tijekom rata (SOE-i). Francuski odjel SOE slao je brojne agente u neprijateljsku pozadinu, a Foyle sumnja da je pucnjava povezana s lovom na izdajicu u redovima SOE s nadimkom Platon koji bi mogao stajati iza smrti devetero agenata u Francuskoj. Sam se nađe pred dilemom kad Adamov i Glenvilov obračun s crnim tržištem u istočnom Peckhamu završi Adamovim uhićenjem zbog ilegalnih cigareta podmetnutih u njihov dom.

FILMOVI

Moj tjedan s Marilyn, HTV 1 u 20:03h
Film "My Week with Marilyn" opisuje odnos između velikog britanskog glumca Laurencea Oliviera i američke ikone prilikom snimanja filma "Princ i plesačica" 1956. godine. Film je snimljen je prema sjećanjima Colina Clarka, koji je bio asistent na snimanju. Radnja filma smještena je u Veliku Britaniju, u tjednu u kojem je Marilyn istodobno snimala film i bila na medenome mjesecu s piscem Arthurom Millerom.

Pingvini gospodina Poppera, RTL u 20:10h
Život poslovnog čovjeka Toma Poppera iz temelja se mijenja u trenutku kad naslijedi šest pingvina i mora se brinuti za njih. Posao nije nimalo lak jer pingvini i nisu baš uobičajeni kućni ljubimci, kao ni njihovi životni uvjeti i potrebe. Kako bi udovoljio novim prijateljima, Popper će svoj stan pretvoriti u zimsko mjesto iz snova, stavljajući svoj profesionalni život sa strane.

U boljem svijetu, HTV 3 u 22:23h
Nakon nedavne suprugine smrti poslovni čovjek Claus kao samohrani otac u danskoj provinciji skrbi o sinu Christianu. Istodobno, liječnik Anton pokušava urediti nesređen brak sa suprugom Marianne, s kojom ima sinove Eliasa i Mortena. Dok Anton većinu vremena provodi u Sudanu liječeći pripadnike jednog plemena koje muče i ubijaju vojnici iz paravojne postrojbe, Eliasa u školi zlostavlja kolega Sofus. No kad mu se u razredu pridruži pridošlica Christian, koji se s ocem doselio poslije majčine smrti, stvari će se početi mijenjati.

Ja u ljubav vjerujem, RTL u 22h
William Thacker vlasnik je male knjižare u londonskoj četvrti Notting Hill. Vodi jednostavan život. Kad ne radi, vrijeme provodi sa šašavom sestrom Honey, najboljim prijateljem Maxom i njegovom suprugom Bellom i s totalno otkvačenim cimerom Spikeom. Rastavljen je i nema djevojku. Međutim, jednoga dana sve će se promijeniti. U knjižaru i u njegov život ulazi svjetska zvijezda, američka glumica Anna Scott koja u Londonu predstavlja svoj najnoviji film. Kad se poslije nekoliko trenutaka ponovno susretnu na ulici, William po njoj slučajno prolije sok od naranče, pa Anna pristane navratiti u njegov stan preko puta kako bi se uredila. Nakon nekoliko komičnih zabuna, čini se da će početi strasna ljubavna veza, ali će nepredviđene okolnosti promijeniti situaciju...

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala