Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako će Luke Cage biti drugačiji od Jessice Jones i Daredevila
Mike Colter, koji se nalazi u naslovnoj ulozi nadolazeće Netflix/Marvel serije osvrnuo se na budućnost svog lika

Kako će "Luke Cage" biti drugačiji od "Jessice Jones" i "Daredevila"

Marvel studio i Netflix postigli su fantastičnu suradnju preko izvrsnih serija kao što su Daredevil i Jessica Jones. No trenutno su tek na pola puta prema stvaranju zajedničke serije svih Defendersa. Sljedeći na redu je Luke Cage. Mike Colter, glumac koji se nalazi u naslovnoj ulozi, otkrio je kako će serija biti drugačija od svojih predhodnika.

"Jessicina priča je toliko drugačija od Daredevilove. Daredevilova priča je toliko drugačija od moje. Postoji jedan društveni aspekt Lukea Cagea, postoji kriminalni aspekt i postoji proceduralni element. Usmjereni smo na različite stvari. Mislim da će to biti iznenađenje. Ne znam hoćemo li odvesti sve na sljedeću razinu jer je Jessica Jones napravila fantastičan posao. Ne znam što očekivati, ali znam da će biti drugačije."

Svakako postoje temeljne razlike među tim likovima koje garatiraju da će se razlikovati i njihove priče. Glavna junakinja serije Jessica Jones, istoimena Jessica (Krysten Ritter), nije baš najpristupačnija i najsimpatičnija osoba, Luke Cage je recimo puno cijenjeniji član zajednice kojem se ljudi mogu obratiti kada trebaju pomoć. Glavni sukob u Jessici Jones je također na manjoj razini, usmjeren na osobnu bitku između nje i opsjednutog Kilgravea dok je borba Lukea Cagea sa kriminalnim podzemljem na puno većoj razini.

S druge strane, dok se Matt Murdock (Charlie Cox) također hvata u koštac sa kriminalnim podzemljem u Daredevilu, čini se kako će Luke Cage u svojoj seriji imati drugačiji pristup. Daredevil koristi tajni identitet, bori se sa zločinom iz sjene i u sudnici dok Luke Cage nema potrebu sakrivati svoj identitet s obzirom na svoje sposobnosti (recimo: neprobojnu kožu).

Kako se čini Marvel nema namjeru igrati na sigurno i reciklirati isprobano što bi u konačnici moglo rezultirati još jednim dobrim projektom. No jesu li napravili dobar plan otkrit ćemo u travnju 2016. kada Luke Cage stiže na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala