Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Finalisti Farme su Anna, Ivan, Ivica i Blaženka
Farmeri žele podijeliti glavnu nagradu - "Nema više smisla ratovati"

Finalisti "Farme" su Anna, Ivan, Ivica i Blaženka

 
Nakon četrnaest tjedana, farmeri su dočekali i završni tjedan. U posljednjem duelu pred finalnim tjednom, snage su omjerili dvoje prijatelja, Blaženka i Aldo, a pobjedom u ovom duelu Blaženka si je osigurala mjesto u finalu te se tako u lovu na glavnu nagradu pridružila Anni, Ivanu i Ivici.
 
„Nosim neko novo znanje, lijepo iskustvo, sam radio stvari što sam mislio da nisam u stanju raditi. To je lijepi osjećaj i dobro prijateljstvo nosim sa sobom“ – kazao je simpatični Aldo kojeg su svi farmeri, ali i gledatelji zavoljeli zbog dobrodušnosti i veselog duha.
 
 
„Pobjeda je onako malo tužna. Lijepo je što sam pobijedila, ali s druge strane žao mi je zato što sam do te pobjede morala doći preko borbe sa svojim prijateljem Aldom i to mi je onako baš teško palo“ – komentirala je finalistica Blaženka.
 
Nakon što je Aldo napustio Arenu, farmeri su po posljednji put pristupili ocjenjivanju Gazde. Tako je Gazdarica Anna od farmera dobila sve bijele ovce, a ona je pak za najboljeg farmera i farmericu izabrala Ivicu i Blaženku
 
Kada su se farmeri vratili u kuću, tamo ih je čekalo iznenađenje – bivši farmeri i Aldo koji će naredni tjedan provesti s farmerima finalistima. „Mi što smo došli ovdje da njima kao prijatelji, kao zajednica pomognemo da izbore najbolje finale za sebe“  - izjavio je bivši farmer Roman pri zdravici za finaliste koje samo nekoliko dana dijeli do finala showa i odlaska iz Farme.
 
 
Farmeri su u posljednjem tjednu razgovarali o svojoj firmi te kombinirali dukate i imali ideju da podijele glavnu nagradu.
 
"Ivane, kako to da si ti izgubio kompas", upitala je Mia. Kako Ivan kaže, on na Farmu gleda drukčije. Smatra kako neke borbe koje su se odvijale na Farmi nisu bile časne.
 
S druge strane, Anna objašnjava kakav je bio početak Farme te kakav je bio posljednji tjedan u kojem je vladala idila i zašto su pomislili na podjelu glavne nagrade.
 
 
"Većina nas je na početku ušla na Farmi radi nagrade tako smo se i postavljali prve tjedne dok se nismo više upoznali. To je razlog zašto smo se ponašali onako prije, a kao zajednica trebamo funkcionirati i sada funkcioniramo i ne vidim tu nikakvog problema zašto u nekim stvarima trebamo funkcionirati kao zajednica, a zašto u nekim kao pojedinci", kazala je Anna.
 
Mia je Ivicu upitala misli li on kako podijeliti glavnu nagradu. Objašnjava kako se zajedno s finalistima bori za isti cilj te po njemu nema smisla više ratovati. "Sada da se ja tučem do krvi protiv njega za jednu nagradu, dok se skupa borimo za isti cilj. I on je rekao ukoliko osvoji da će podijeliti svima i nema uopće smisla da tu ratujemo", kazao je Ivica.
 
Mia je podsjetila finaliste da u finalnom tjednu imamo tri dvoboja – dva predfinalna i zadnji finalni dvoboj. Što nas sve očekuje u nadolazećem tjednu, pogledajte u priloženom videu. 
 
Farma - 14.12. FINALNI TJEDAN

#FarmaHR Dragi Facebook farmeri, došli smo i do tog posljednjeg, finalnog tjedna na Farmi! Od avanture su se došli oprostiti i bivši farmeri... Tko je uz nas sljedeće dane? :)

Posted by Farma on Sunday, 13 December 2015
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala