Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi Sherlockov trailer otkriva mladu!
Treći kratki trailer za božićni specijal Sherlocka donosi nove scene iz epizode "The Abominable Bride"

Novi Sherlockov trailer otkriva mladu!

 BBC je objavio i treći najavni video za novogodišnji specijal Sherlocka - The Abominable Bride. Nova epizoda smješta Martina Freemana i Benedicta Cumberbatcha, odnosno Dr. Johna Watsona i Sherlocka Holmesa, u viktorijansko doba Engleske, o čemu se do sada mnogo razgovaralo.  

 
Službeni sinopsis specijala slijedi: 
 
“Dr John Watson, upoznajte Gosp. Sherlocka Holmesa.”
- Upoznavanje smo već vidjeli, ali što ako se ovo ne odvija u sadašnjosti nego u viktorijanskom razdoblju? Što ako najpoznatiji detektiv na svijetu i njegov najbolji prijatelj žive u ulici okruženom parnim vlakovima, kočijama, cilindrima i frakovima?
Dočekajte Sherlocka u 1895.!
 
Ipak, neke stvari ostaju iste. Prijateljstvo, avanture, a posebice UMORSTVA...
 
Zašto se Thomas Ricoletti iznenadio vidjevši svoju suprugu u staroj vjenčanoj haljini? Zato što si je ona samo nekoliko sati ranije oduzela svoj život...
 
Duh gđe. Ricoletti  naizgled luta ulicama s neutaživom željom za osvetom. Od okruga Limehouse do razrušene crkve, sa svom svojom lukavošću, Holmes, Watson i njihovi prijatelji bore se protiv neprijatelja s drugog svijeta i otkrivaju zastrašujuću istinu o... gnusnoj mladoj! 
 
U novom traileru možemo prvi put vidjeti i gnusnu i pomalo zastrašujuću mladu po kojoj je epizoda dobila naslov. Za više detalja možete pogledati trailer.

Nije teško zaključiti kako su se Steven Moffat i Mark Gatiss, kreatori i scenaristi serije, potrudili da novogodišnja epizoda bude više od detektivskog showa i nadodali su lagani zastrašujući ton. 
 
Specijalna epizoda Sherlocka, The Abominable Bride, emitirat će se u Velikoj Britaniji na novogodišnji dan, 1. siječnja 2016. godine
 
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala