Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 13.12.
Iz večerašnjih preporuka posebno izdvajamo predivan Disneyev animirani film "Snježno kraljevstvo"

TV Preporuke dana - Nedjelja 13.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 12.12.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Nakon dvanaest tjedana urnebesne zabave te još uzbudljivijih finala, Nova TV ove  nedjelje donosi specijalnu emisiju u kojoj će gledatelji imati priliku prisjetiti se najboljih nastupa druge sezone popularnog showa.

Arrow, Doma TV u 21:35h
Oliver je iznenađen kad netko upuca i ubije jednu od njegovih meta. Njegov je plan dovesti ljude pred lice pravde, a ne ubijati ih, i stoga ne cijeni takvu vrstu pomoći te krene u potragu za napadačem. Ubrzo otkrije da taj čovjek, Deadshot, ubija biznismene koji trebaju sudjelovati na dražbi za energetsku tvrtku te da je Walter jedan od nadmetača. Budući da ne može zaštititi svoju obitelj i istodobno spriječiti Deadshota, Oliver zamoli detektiva Lancea za pomoć, no njegov plan ima pogubne posljedice. U međuvremenu, Laurel i Tommy nađu se u nezgodnoj situaciji s Oliverom. Oliver još nije otkrio kako da popravi odnos s Laurel, no pronađe inspiraciju u kasnovečernjem druženju s Theom. Istražujući sumnjiv slučaj ubojstva, Oliver shvati da je jedna od meta s njegova popisa smjestila nevinom čovjeku Peteru Declanu. Kao Arrow, zamoli Laurel za pomoć da bi dokazao Declanovu nevinost. U međuvremenu, Walter zatraži svoju zaposlenicu Felicity Smoak, da istraži 2,6 milijuna dolara koje je Moira uzela bez njegova znanja.

Emanuel Vidović, HTV 1 u 21:52h
Dokumentarno-igrana serija redatelja Željka Rogošića kroz četiri epizode donosi zanimljive i brojne nepoznate detalje iz osobnog života i umjetničkog stvaralaštva najpoznatijeg splitskog i vodećeg hrvatskog slikara Emanuela Vidovića, začetnika hrvatske moderne, ali i slikara čije je djelo obilježilo cjelokupno hrvatsko likovno stvaralaštvo prve polovice 20. stoljeća. Serija donosi obilje dokumentarističke arhivske građe o Vidoviću i njegovu vremenu, pokazat će nekoliko stotina njegovih originalnih djela koja se danas nalaze u galerijskim i muzejskim zbirkama te u privatnom posjedu, kao i glumačke rekonstrukcije brojnih relevantnih kulturnih događaja kojima je Vidović poticatelj i sudionik, jednako kao i njegove osobne drame i stradanja.

Kalifornikacija, HTV 2 u 23:32h
Hank se i dalje ne slaže s Beccinim planovima, ali Karen izglađuje situaciju. U Malibaru Hank i Levon nalaze se s Hankovom starom studenticom Tarom (Emma Fassler). Poslije, Hank umiruje Juliju i poziva je na posebnu večeru. Hank tjera Charlieja da spasi Marcy. Hank donosi odluku koja će mu promijeniti život.

FILMOVI

Snježno kraljevstvo, RTL u 20h
Inspiriran bajkom Snježna kraljica H. C. Andersena, Disney vas odvodi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu.

Telefonska govornica, HTV 2 u 20:19h
Stu Shepard je nezavisni PR agent, samoživ, drzak i sklon neumjerenom laganju. Laže svojim klijentima, ali i lijepoj supruzi Kelly, od koje skriva da se viđa s mladom i slatkom glumačkom aspiranticom Pam, kojoj je ujedno i agent. Dakako, ni Pam nije rekao da je oženjen, pa ona misli da je s njim u normalnoj vezi. Svemu tome dođe kraj kad Stu u telefonskoj govornici primi poziv tajanstvenog muškarca koji zatraži od njega da sve prizna i Kelly i Pam. Ako odbije, pa čak i ako samo pokuša napustiti telefonsku govornicu, muškarac će ga ubiti. Stu odmah potom ugleda infracrveno svjetlo snajpera na svojim grudima...

Potjera, HTV 3 u 20:56h
Savezni šerif Howard Nightingale (K. Douglas) na čelu je potjere za zloglasnim pljačkašem banaka Jackom Strawhornom (Bruce Dern), čije će mu uhićenje pomoći u političkoj karijeri jer želi postati senator. Međutim, dogodio se obrat, Strawhorn je oteo Nightingalea i traži otkupninu. Da bi došli do novca, Nightingaleovi ljudi moraju u pljačku, a to okreće javno mnijenje protiv amobicioznog šerifa...

Rat među nevjestama, Nova TV u 22:45h
Još kao djevojčice, Liv (Kate Hudson) i Emma (Anne Hathaway) sanjale su o svojim vjenčanjima i zajedno ih planirale do samih detalja. Danas, u svojim 20-ima, obje su u potrazi za muškarcima s kojima žele provesti živote. Iako se ceremonije vjenčanja prijateljica razlikuju u puno sitnica, obje žele izreći sudbonosno "da“ u legendarnom njujorškom Plaza hotelu. Na nesreću, administrativnom greškom njihova vjenčanja su zakazana istog dana. Nekada bi se djevojke bile spremne žrtvovati jedna za drugu, no danas će utjecajna odvjetnica Liv i učiteljica Emma učiniti sve kako bi dobile vlastito vjenčanje iz snova.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala